Naturen i Lombardiet er både flot og afvekslende - her ligger eksempelvis vindistriktet Franciacorta og de store søer Garda, Como og Lago Maggiore. Italiens andenstørste by Milano er hovedstaden i Lombardiet og er en særdeles spændende international metropol, som også indeholder storslåede kulturhistoriske seværdigheder.
Vælg mellem 2.473 sommerhuse
Lombardiet_Depositphotos_89880778_S

Lombardiet er en af de største regioner i Italien, der ligger i den nordlige del af Italiens støvle ved grænsen til Schweiz. Området strækker sig fra Alperne til floden Po og landskabet er derfor meget varieret. Alperne med Valcamonica-dalen er et helt utrolig smukt område. For fans af vintersport tilbyder Lombardiet moderne sportsanlæg i de altid velbesøgte byer, Tonale, Bormio, Livigno og Madesimo.

En anden en af regionens attraktioner er det langstrakte bjerglandskab, hvor vindistriktet, Franciacorta, ligger, som især er kendt for sine fremragende mousserende vine.

Lombardiets store søer er også et populært rejsemål blandt folk fra hele verden. Især Gardasøens vestlige bred med Sirmione og andre kendte steder er et eftertragtet feriemål; et virkelig smukt område er også Comosøen og søen, Lago Maggiore, som er omringet af mondæne villaer, parker og betagende landsbyer.

Typisk for Lombardiet er desuden det vidtstrakte lavland omkring floden, Po, som er karakteriseret ved sine mange vandløb og risdyrkning, især egnen omkring Lomellina.

Lombardiet er pga. den geografiske placering og jordens beskaffenhed en rig region, hvor natur, kunst, kultur og historie går fint i spænd med udvikling, teknologi, mode og underholdning.

Milano, som er hovedstaden i Lombardiet og den andenstørste by i Italien, står for den mondæne del af regionen. Storbyområdet, Grande Milano, med ca. 7,5 mio. indbyggere er klart det tættest befolkede område og således også den førende industriregion i Italien. Milano er landets hovedstad, når det drejer sig om handel, mode, medier og finansmarkedet (børsen) og anses både for at være landets ”moralske” hovedstad” og dets ”internationale metropol”. Byen er bl.a. kendt for sin imponerende domkirke i gotisk stil, sit verdensberømte operahus, Scala-operaen, forskellige kunstskatte (herunder vægmaleriet ”Den Sidste Nadver” af Leonardi da Vinci), sine eksklusive modeforretninger, for at være toneangivende inden for teater og kultur, sine to store fodboldklubber, AC og Inter, samt Italiens vigtigste messe ”Fiera di Milano”.

Interessante udflugtsmål i Lombardiet: Byen Manuta, som er et perfekt eksempel på italiensk renæssance; pilgrimsruterne ved Varese; de forhistoriske klippemalerier i Valcamonica-dalen; væddeløbsbanen og den kongelige villa i Monza; klosteret i Brescia; Pavia, byen med de hundrede tårne og endelig Bergamo, en af de smukkeste historiske byer i Norditalien.

Lombardiet har masser af spændende ting at tilbyde den besøgende: Sightseeing i byerne, men også udflugter op i bjergene eller til de store søer i nord. Perfekt til afslapning, sport og til opdagelsesture i landskabet. I Lombardiets bjerglandskab indbyder termiske bade til ro og afslapning, f.eks. de termiske bade i Boario og Bormio, som begge er placeret i skønne parker.

For feinschmeckere findes der forskellige vinruter: Fra Valtellina til Lodi, igennem Oltrepo Pavese ved Mantua og området, Franciacorta, som er kendt for sine mousserende vine.

Disse uforglemmelige ture går mellem terrasser og vinbjerge, med mulighed for at smage vin i idylliske vinkældre og få en smagsprøve på lokale specialiteter. Her taler vi om risotto med safran, Milano schnitzel og ikke mindst gorgonzola og andre ostespecialiteter.

Leje af sommerhus Lombardiet med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Lombardiet med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Lombardiet på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Lombardiet nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Lombardiet - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Lombardiet. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Lombardiet. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Lombardiet hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Lombardiet her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Lombardiet, et feriehus Lombardiet eller en feriebolig Lombardiet er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Lombardiet til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Lombardiet nu!

Vælg mellem 2.473 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Smukt og autentisk
Bellano
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Det lå dejligt stille. Dog var vejen mod byen ekstrem stejl, så den gik man ikke så ofte i varmen. Der ligger en hyggelig cafe ganske tæt på - med en dejlig udsigt over søen og byen. Poolen er stor og lækker - der er dog ekstremt mange regler for hvad man må og ikke må.
Padenghe sul Garda
3 voksne 0 børn 0 husdyr 10 overnatninger 2023 juli
Området lejligheden ligger i er i en lille by hvor der er stille og roligt og med en skøn udsigt til Comoaøen. Man er afhængig af en bil for at kunne komme rundt. Indkøbsmulighederne er fine men begrænset. Restauranter kan tælles på en hånd - men tilgengæld er de gode.
Colico
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Hotellets område var mega hyggeligt, selve byen lidt kedelig. Men der er ikke langt til andre byer fra Moniga Del Garda.
Moniga del Garda
12 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt sted.
San Felice del Benaco

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S