Umbrien ligger geografisk midt i Italien. Et naturskønt og frodigt område med bjerge, floder, flere naturparker og den kæmpestore Trasimeno Sø. Det imbriske køkken er en stor fornøjelse at stifte bekendtskab med.
Vælg mellem 743 sommerhuse
Umbrien_Depositphotos_4011184_S

Beliggende i områder med bløde bjerge og frodige, grønne marker finder man velholdte byer som små perler, der går fint i harmoni med naturen. Den beroligende stemning og det langstrakte farvestrålende landskab inviterer til rekreation og afslapning - en naturskøn beliggenhed for hyggelige feriehuse.

Umbrien er den eneste region i Italien, som hverken har en kyst eller en grænse mod udlandet. Trasimeno-søen, som er rig på fisk, og et populært udflugtsmål, ligger i den region, som har den historiske by, Perugia, som hovedstad. Umbrien er kendetegnet ved de langstrakte bjergrygge, hvor der dyrkes græsarealer og jordbrug, samt landskaber med bække og dale med intensiv landbrug: Desuden finder du her vidtstrakte bjergkæder i de umbriske appenniner i øst, som i Monte Vettore når en højde på 2.478 meter. Umbrien ligger gennemsnitligt på en højde over tusind meter over havets overflade.

Her er der 6 naturparker, herunder det fredede område Lago di Trasimeno, naturparken omkring floderne Tiberen (her er flodens øvre løb) og Nera. Den sydlige del af Umbrien ligger i midten af Italien geografisk set. Denne centrale beliggenhed genspejler sig også i indbyggernes karakter: Folk her er hjertelige, åbne og gæstfri, hvilket du som turist vil opleve gang på gang.

De største byer i Umbrien er Perugia, Terni, Foligno, Città di Castello, Assisi, Bastia Umbra, Orvieto og Narni. Disse byers rødder går helt tilbage til oldtiden, smukt bevarede bygningsværker fra antikkens tid blander sig med borge fra middelalderen. Perugia er f.eks. omgivet to ældgamle bymure. Eller tag en tur til det pittoreske Orvieto, kendt for sin farverige keramikkunst.

Alle byerne smelter harmonisk sammen med Umbriens natur. Smukt som på et postkort ligger den kæmpestore Trasimeno Sø midt i bjerglandskabet. Om sommeren indbyder søen til badning, om vinteren kan man stå på ski ved Monte Vettore.

På grund af sin strategiske beliggenhed i centrum af den italienske halvø kan man kombinere sit ophold i Umbrien med sightseeing-ture til de områder, som grænser op til Umbrien. På motorvejen, A1 - Autostrada del Sole - strejfer man Firenze, og efter ca. 100 km kommer man igennem Umbrien med sine idylliske små byer på bjergskråningerne og efter ca. yderligere 140 km når man til Italiens hovedstad, Rom.

Det umbriske køkken tilbyder de bedste råvarer fra naturen. Den traditionelle og kreative forberedelse af autentiske madretter har århundredgamle rødder. Mest kendt er nok de førsteklasses, fyldige vinsorter, den ekstrafine koldpressede olivenolie, de sorte og hvide trøfler samt de søde specialiteter fra Perugia: Bacio Perugina. Keramikarbejde, smedejernsarbejde og blonder er alle gamle håndværkstraditioner i Umbrien, som er blevet overleveret fra generation til generation.

Leje af sommerhus Umbrien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Umbrien med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Umbrien er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Umbrien nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Umbrien - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Umbrien. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Umbrien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Umbrien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Umbrien her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Umbrien, et feriehus Umbrien eller en feriebolig Umbrien er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Umbrien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Umbrien nu!

Vælg mellem 743 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 12 overnatninger 2023 juni
Landligt
Lisciano Niccone

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S