Den super populære italienske Adriaterhavskyst har et kæmpe stort udbud af dejlige ferieboliger med havudsigt og skønne terrasser, hvor I kan nyde livet og efterligne den lokale livsstil. I er både tæt ved dejlige strande med pragtfuldt badevand, og kulturbyer som eks. Venedig, Ravenna og Urbino.
Vælg mellem 1.163 sommerhuse
Adriaterhavskysten_Depositphotos_141519940_S

Ferieboliger ved Adriaterhavet har igennem tiderne hvert år på ny lokket mange gæster til området: Adriaterhavet er en af Italiens klassiske ferieregioner, og især det nordlige Adriaterhav er populært. Der er sket rigtig meget, siden turismen boomede i 70’erne, hvor man kunne finde de berygtede batterier af tæt sammenstuvede liggestole langs strandene. I dag er besøgstallene stadig høje, men man forsøger at genskabe stedet, som det var, en slags ”tilbage til rødderne”-stil kombineret med mere eksklusivitet.

Området Triest og det berømte Venedig ved det nordlige Adriaterhav er nogle af de vigtigste kystbyer og turistområder, og videre sydpå findes de traditionelle feriesteder, Ravenna og Rimini, herefter Ancona, Pescara og endelig Bari og Brindisi i Apulien ved Italiens ”støvlehæl”. Der findes ferieboliger overalt i disse regioner, dog især i Emilia-Romagna-regionen.

Adriaterhavet strækker sig over en længde på ca. 820 kilometer. Den italienske Adriaterhavskyst er ligeså forskelligartet, som den er lang: Den til dels – især omkring deltaområdet ved floden Po – sumpagtige kystregion i nordvest består primært af flade laguner. Den sydlige kyst er derimod relativt ensartet med lange hvide sandstrande og går til sidst syd for Garganos ”støvle-spore” over i en lav kystklint.

Her er der ferieboliger med pool, skønt beliggende på terrasseformede skråninger og selvfølgelig med havudsigt, omkranset af storslåede naturgrunde. Oliventræer, lavendelbuske og mediterrane krydderurter danner her en naturlig, typisk italiensk kulisse. Store, overdækkede terrasser er en selvskreven bestanddel af alle huse i Italien. Ved siden af de uundgåelige blomstertrug er der ofte indrettet en dejlig spiseplads med stenovn og udendørs grill. Her kan du og din familie bage pizza, holde fest eller – som italienerne gør – se sportsudsendelser i fjernsynet sammen.

Ingen ferie i Italien uden olivenolie, pasta og god vin. I nærheden af feriehusene ved Adriaterhavet finder du med garanti lokale producenter af olie og vin, som gerne giver dig et indblik kunsten at fremstille disse råvarer. Selvfølgelig er du nødt til at smage på herlighederne suppleret med hjemmebagt brød fra stenovn.

Det milde solrige klima, hvor nedbøren overvejende falder i vintermånederne, bidrager i høj grad til ferieregionens popularitet. Udover dejlig natur og gode badesteder byder den italienske adriaterhavskyst også på et overflødighedshorn af kunst og kultur. Udflugter til Venedig, Ravenna, Padura, Ferrara og Urbino er et must for historisk interesserede. De fleste kulturbyer ligger umiddelbart i nærheden af badebyerne, så man nemt kan kombinere afslapning ved Adriaterhavet med sightseeing.

Hvis man er mest til afslapning, wellness og badestrande, er man godt hjulpet, hvis man tager til Rimini, Jesolo, Caorle, Bibione, Grado eller Ancona, som alle er populære kur- og badesteder.

Men også de mindre kendte feriesteder ved Adriaterhavet, f.eks. Riccione, en elegant og lidt roligere badeby, San Benedetto del Tronto med sine mange palmer og Grado, den lille fiskerby med en billedskøn gammel bydel, er alle værd at rejse til.

Ved det italienske Adriaterhav er det muligt at dyrke alle mulige former for vandsaktiviteter. Er man til vandsport tilbydes der en lang række aktiviteter, lige fra vandski til dykkerkurser og wind- og kitesurfing. I alle større feriebyer er der for det meste op til flere udbydere af vandsportsaktiviteter.

De mange forlystelsesparker og vandlande er populære udflugtsmål for familier med børn. Ved Riccione, ligger der f.eks. vandforlystelsesparken Aquafun, som har over 150.000 kvadratmeter søer, laguner og kæmperutsjebaner.

Leje af sommerhus Adriaterhavskysten med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Adriaterhavskysten med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Adriaterhavskysten på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Adriaterhavskysten nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Adriaterhavskysten - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Adriaterhavskysten. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Adriaterhavskysten. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Adriaterhavskysten hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Adriaterhavskysten her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Adriaterhavskysten, et feriehus Adriaterhavskysten eller en feriebolig Adriaterhavskysten er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie Adriaterhavskysten til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Adriaterhavskysten nu!

Vælg mellem 1.163 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2023 august
Dejligt område, måske lidt for mange myg.
Albarella

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S