Det naturskønne Sicilien bugner af vulkaner og bjerge, skove og søer, vin- og olivenmarker samt lange hvide sandstrande. Øens multikulturelle historie har sat sit præg på den velsmagende og særprægede madkultur, men også på øens farvestrålende, livlige byer. Her er sol og varme det meste af året, en imødekommende befolkning, og betingelserne for en aktiv og vellykket ferie er så absolut til stede.
Vælg mellem 3.278 sommerhuse
Sicilien_Depositphotos_259893512_S

På Sicilien går alting lige det lidt langsommere, der gør det til et ekstra behageligt sted at holde ferie. Slå jer ned blandt de lokale uden for cafeerne, nyd synet af de originale Fiat 500, der triller forbi i de gamle snævre gader, og sug den autentiske atmosfære til jer. At spise godt og gå på restaurant er en livsstil for øens beboere. Vælg en restaurant, hvor de lokale spiser, og lad kokkene brillere med deres stolte traditioner. Italienerne har respekt for råvarerne, og retterne er fantastiske. Har I lyst til selv at prøve kræfter med det sicilianske køkken hjemme i ferieboligen, vil I nyde at handle ind på grønsags- og fiskemarkederne.

Uanset hvilken type strand, I søger, kan I finde den på Sicilien. Snyd ikke jer selv for at besøge Scala di Turchi, en blændende hvid klint, der hæver sig i mange plateauer over den gyldne sandstrand og det smaragd grønne hav. Stranden ligger ca. et kvarters kørsel fra en af Siciliens største turistattraktioner, Valle dei Templi, ved en af øens ældste byer Agrigento på øens nordøstlige kyst. Børnevenlige sandstrande med plads til leg i sandet og det rene og klar vand, udspring fra klipper, dykning i små bugter og spændende grotter. Nogle af strandene er så godt som uberørte, hvis I ønsker fred og ro til en dag i uforstyrret samvær med familien.

Øens fascinerende landskab er utrolig varieret og indbyder til vandre- og cykelture. Mod sydøst og nord knejser skovklædte bjerge. Citrus, mandeltræer og vinmarker præger de bløde bakker, der afløses af enge og søer. Mod vest ligger naturreservatet Lo Zingaro ud til kysten. Havet i naturreservatet er krystalklart med små og fredelige laguner. Mod nordøst knejser vulkanen Etna majestætisk over området, der er udlagt som nationalpark, hvor citrus og oliventræer nederst bliver afløst af pinjeskove og højere oppe birkeskove inden det golde lavalandskab ved toppen.

Byerne på Sicilien spænder fra pulserende storbyer til små charmerende fiskerlejer og stemningsfyldte middelalderbyer med smalle gader og hyggelige pladser. Over alt er der masser af smukke gamle bygninger og seværdigheder. Palermo er øens perle og hovedby. Byen er præget af en enestående blanding af kupler og buegange i arabisk og normannisk stil, moderne storby stemning med gode shopping muligheder, gadekøkkener og markeder. Teatro Massimo på Piazza Verdi er byens vartegn, og operahuset fra 1897 er Italiens største.

I Taormina på østkysten frister de charmerende stræder i centrum med spændende butikker, og fra det græsk/romerske amfiteater Teatro Greco, er der en mageløs udsigt il Etna. Det er muligt at tage svævebanen op til kraterzonen, og fra maj til oktober arrangeres der jeepture fra den nordlige indgang til Piano Provenzana.

Catania på østkysten er øens næststørste by og et enestående syn. Byen er bygget af den lava, den blev dækket af i 1669. På den sydøstlige del af øen ligger Siracusa, der ansås som den smukkeste by i oldtiden. Den gamle bydel, Ortigia, er faktisk en ø med en overflod af historiske bygninger. Her ligger også Parco Archaeologico della Neapolis, der er med på UNESCOs verdensnaturarvsliste. Bydelen er forbundet med den moderne by med to broer.

Er I til barokke byer, kan ruten fra Ragusa til Noto anbefales. Her møder I levende historie og fortryllende byer fra UNESCOs verdensarvsliste. Læg vejen forbi San Giorgio-katadralen i Ragusa. Det er umuligt at nå forbi alle Siciliens skatte, men et godt bud på et udflugtsmål er den lille middelalder perle, Erice, der med en bjergtagende beliggenhed har den smukkeste udsigt på den nordvestlige del af øen. Her findes flere interessante middelalderkirker, bl.a. Matrice Kirken, Chiesa Madre fra 1400-tallet. Besøg også Venus slottet fra samme periode med det gamle Venus tempel.

Leje af sommerhus på Sicilien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus på Sicilien med nøjagtig den beliggenhed, du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning på Sicilien på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus på Sicilien nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Sicilien - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus på Sicilien. De mange muligheder for at søge, betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Sicilien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus på Sicilien hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus på Sicilien her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Sicilien, et feriehus på Sicilien eller en feriebolig på Sicilien, er der ingen andre bureauer, der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie på Sicilien til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus på Sicilien nu!

Vælg mellem 3.278 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S