Emne nr.: 140-IGS017
Emne nr.: 140-IGS017

Når I er flere familier eller hold af venner, der gerne vil på ferie sammen, er et sommerhus med plads til 18 personer det ideelle valg. Glæd jer til de oplevelser, lokalområdet byder på, og til at hygge jer i det sommerhus, der opfylder jeres ønsker til indretning og beliggenhed. Der vil desuden ofte være et aktivitetsrum og/eller en poolafdeling i det sommerhus med plads til 18 personer, du er faldet for. Sommerhuse i denne kategori byder på et gennemført ophold, som I alle i den grad kan glæde jer til.

Det er altid hyggeligt at tilrettelægge ferien i fællesskab. Lej et sommerhus og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser I kan glæde jer til, kan I begynde at glæde jer til turen.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker, har det stor betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del foregår uden videre over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

For kunstinteresserede har Buonconvento lidt af hvert at tilbyde. Et af de bedre museer er "Museo di arte sacra della Val d´Arbia" med udstillinger af sakral kunst.

I havnebyen Azzurro i Toscana lokker Stefano Sub Diving Center besøgende til med vidunderlige dykker- og snorkelture for hele familien. Med et erfarent crew og professionel udrustning udforskes den betagende undervandsverden i fællesskab.

Vil I gerne holde ferie med familien i Italien, men helst i knap så høje temperaturer, er bjergene i Piemonte et oplagt valg. Foruden de naturskønne og rolige omgivelser er her masser at tage sig til. Bl.a. sommerkælkebakker, golf, guidede vandreture, rideture og wellness.

Byen Colle di Val d´Elsa med 21.000 indbyggere i den toscanske provins Siena er delt i to: "Colle Bassa", der er den industrielle del af byen og "Colle Alta", der er den middelalderlige.

I Arezzo finder man mange kulturelle monumenter. Hvis man endnu ikke er mættet af kultur og historie, kan dagsture til byerne Siena og Firenze varmt anbefales. Efter en times kørsel, kan besøgende iagttage flere seværdigheder, der hører til UNESCO´s verdensarvsliste.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 261 sommerhuse