Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Når man er på skiferie, føles det som om, at alt andet bliver sat på pause. Sneen lægger en dæmper på hverdagens stress, og man har tid til at hygge sig i hinandens selskab. Book en hytte til jeres skiferie og glæd jer til ferien sammen med dem, I holder mest af.

Jo flere skiferier du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde præcis den skiferie, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af skiferier, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet din skiferie, er det væsentligt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en skøn ferie.

Det er altid hyggeligt at organisere ferien i fællesskab. Book en skiferie og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til ferien begynder.

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så mange skiferier som muligt, når du er i gang med at organisere familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde lige præcis den skiferie, der matcher jeres behov. for så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af dejlige skiferier.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med den skiferie, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvem kender ikke til den berømte David-skulptur og de fantastiske freskomalerier på loftet i Det Sixtinske Kapel i Vatikanet? Gå på vejene, der engang var betrådt af kunstneren Michelangelo og lad dig inspirere af byens ro og skønhed i Caprese Michelangelo.

Dykning er en yndet fritidsaktivitet i Italien. Under overfladen i det azurblå Middelhav kan man opleve mystiske vrag, skumle grotter og farvestrålende fiskestimer .

Med mere end 100 fritids- og forlystelsespark vender der børnefamilier masser af sjove oplevelser på ferien i Italien. Bl.a. Lunaparks i badebyerne Caorle og Bibione, Aquaparks ved Gardasøen og trætops-svævebaner i Dolomitterne.

De toscanske byer Vada og Castiglioncello er kendt for mere end deres smukke strande. I begge byer finder man interessante seværdigheder og en gåtur i byernes gader er oplagt.

Selvom byen San Giustino Valdorno er forholdsvis lille finder I flere butikker, restauranter og caféer i og omkring bymidten, der får topkarakter for deres gode og personlige service.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den skiferie, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder den skiferie, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende en skiferie, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til din skiferie.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af skiferier og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 29.994 sommerhuse