Emne nr.: 361-IT-47853-02
Emne nr.: 361-IT-47853-02

Hvad enten du søger en villa med pool i det ene eller det andet område, er det væsentligt, at du får så mange som muligt at vælge mellem. På denne måde får du nemlig de bedste chancer for at finde det helt rigtige sted, fordi du får overblikket over mulighederne. Dette overblik er præcis, hvad du får her på hjemmesiden, hvor du til hver en tid finder det mest omfattende udvalg af villaer med pool.

Der er på ingen måde tvivl om, at I alle vil nyde at der er adgang til jeres helt egen pool. Her er tropisk klima året rundt, og udsigten til at boltre sig i vandet virker som en magnet på særligt børn og teenagere.

Behovet for lige at slippe af sted hjemmefra melder sig med mellemrum i løbet af hele året, også uden for de sædvanlige ferieperioder. Her kan det være noget nær umuligt at slippe væk en hel uge, når I alle har en travl kalender. Men det findes der heldigvis råd for. En weekend eller miniferie på 3-4 dage kan således gøre underværker, og det er meget nemmere at finde plads til nogle få dages ferie.

Uanset hvilken villa du falder for, kan du roligt se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en villa med en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde netop den villa, der matcher jeres krav. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af dejlige villaer.

At finde din villa er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i færd med at søge samme villa som dig. Derfor: Få klaret bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mange attraktioner og vandland, der især er populære blandt børn, gør den maleriske by Riccione til et sted, hvor du kan tilbringe en afslappende ferie sammen med familien.

Den vidt strakte strand ved Riccione bliver betragtet som meget børnevenlig, og er et fantastisk område, hvor de små kan tumle rundt.

Strandbadet 110 i Riccione inviterer jer ikke kun til at slappe af og bade i Middelhavet, men tilbyder også en række forskellige wellnessbehandlinger.

Vandlandet Beach Village ligger direkte ved Middelhavskysten, og er især kendt for sine vandrutsjebaner og byder på en masse sjov for både store og små under jeres ophold i Riccione.

De talrige is-caféer i Riccione byder på fremragende is, som du til hver en tid kan nyde helt ubesværet.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din villa hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores villaer. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du booker din villa hos os.

Skulle du finde den villa, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle krav til den villa, du er på jagt efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 3 sommerhuse