Emne nr.: 313-IT4100.659.3
Emne nr.: 313-IT4100.659.3

Når du vælger en villa med pool som udgangspunktet for familiens næste ferie, er der linet op til luksus over hele fronten. Det bliver slet ikke noget problem at finde det ideelle sted her på Feline Holidays - vi har nemlig når som helst det største udvalg. Det giver dig overblikket over alle mulighederne på en nem og simpel måde - og det er lige så nemt at leje din villa, når du har fundet det helt rigtige sted.

En ferie i en villa med pool betyder ferie på første klasse. Det gælder, uanset hvilket område I gerne vil opleve, og uanset hvilken årstid vi taler om. Klimaet i poolafdelingen er altid dejligt varmt, og I har naturligvis fri adgang til den, når som helst det passer ind i jeres program. Nyd varmen, hyg jer i vandet og glæd jer over, at I til en forandring ikke har travlt, men derimod har tid til hinanden.

Det er intet problem at leje din villa i en periode, der er mindre end en uge. Nogle gange er det rart bare at komme hjemmefra i nogle få dage - og her er en miniferie eller en (forlænget) weekend et rigtig godt valg.

En villa er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er en sikker opskrift på succes.

Det er vigtigt, at den mængde af villaer, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde netop den villa, der opfylder dine krav. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når du har fundet den villa, du kunne tænke dig, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Caorle er ikke kun kendt for forfatteren Ernst Hemingway, som boede lejlighedsvis i byen. Byen har været beboet siden oldtiden, og var den vigtigste havneby i regionen indtil Venedig opstod.

Børnefamilier bør besøge vandlandet Aquafollie med vandrutsjebaner, boblebade, bølgebassin og en kanal med strømmende vand.

Et af Concordias smukke vartegn er Cattedrale di Santo Stefano Protomartire med orginale kalkmalerier fra det 15. århundrede.

På det arkæologiske museum i Portigruaro, ca. 30 minutter fra Caorle, kan I se udstillinger fra den gamle romerske by Concordia. Højdepunkterne tæller bl.a. hverdagsgenstande fra de tidligere beboere.

Vandlandet Acqua Inn Caorle ligger direkte ved stranden. Her kan de små feriegæster more sig på vandrutsjebanerne og trampolinerne.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke din villa hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige villaer. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du booker din villa hos os.

Såfremt du skulle finde den villa, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 13 sommerhuse