Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Vil du gerne forkæle familien lidt ekstra i år? Hvorfor ikke leje et luksus sommerhus med luksusindretning? Uanset hvilket luksus sommerhus med luksusindretning, du booker, vil familien have adgang til egen pool. Det er den absolutte luksus at have privat pool på ferien! Børnene vil elske at lege og bade, mens de voksne kan tage en dejlig svømmetur og slappe af i vandet.

Luksus sommerhusene med luksus faciliteter bliver hurtigt booket. Specielt op til ferier og helligdage er der høj efterspørgsel på luksushusene. Lej dit luksus sommerhus nu, så I alle kan begynde at se frem til ferien med pool!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fra Montecastelli Pisano er der ikke langt til den såkaldte djævledal, eller på italiensk "Valle del Diavolo", der er et geotermisk aktivt område i Toscana. Djævledalen har været kendt siden antikken og siden 1905 er dalen hjemsted for et stort verdenskendt jordvarmekraftværk.

I kunsttrekanten mellem Pisa, Lucca og Siena ligger Riparbella i Toscanas bakkede landskab.

Vil I gerne holde ferie med familien i Italien, men helst i knap så høje temperaturer, er bjergene i Piemonte et oplagt valg. Foruden de naturskønne og rolige omgivelser er her masser at tage sig til. Bl.a. sommerkælkebakker, golf, guidede vandreture, rideture og wellness.

Det massive Fortezza Spagnola, der troner over Porto Santo Stefano, afspejler byens historiske betydning. Fortet blev bygget af habsburgerne i det 17. århundrede og råder over en cisterne og en vindebro. Fra terrassen har man en smuk udsigt over byen nedenfor.

Et populært slutmål for vandreture er metalkorset på toppen af Monte Cetona. Alternativt kan man komme til tops med mountainbike. Fra Fonte Vetriana tager turen ca. 1,5 time.

I Museo archeologico e della Collegiata kan I gå på opdagelse bladt de mange kendte kunstværker fra det 16. og 17. århundrede og de betydningsfulde arkæologiske fund.

Italien kan med sine mere end 8.000 km kystlinje bryste sig af flere forskelligartede badestrande end noget andet land i verden.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af luksus sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de luksus sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et luksus sommerhus hos os.

Skulle du finde det luksus sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af luksus sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 14.276 sommerhuse