Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Der er ikke noget, der kommer op på siden af et poolhus, når det drejer sig om luksusferie. Med fri adgang til en indbydende poolafdeling med et tropeagtigt klima, er der virkelig lagt op til ferie på første klasse.

Drømmen om et poolhus er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Hos os kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende poolhuse. Din fordel er, at det giver dig overblik og ro til at fokusere på at finde familiens poolhus. Nemt og enkelt.

Bookingen klares hurtigt og nemt over nettet - og herefter er der kun tilbage at glæde jer, til I skal af sted.

Et poolhus med luksuriøs indretning er det definitive valg, når det gælder ferien i et poolhus. Det er total luksus at have sin helt egen pool til rådighed døgnet rundt. Her kan I nyde ferien på egne præmisser og hygge jer i poolen, så længe det passer jer.

Du kan med stor fordel leje dit poolhus med luksusindretning, så snart du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier er på jagt efter et luksushus, når det er ferietid. Af den grund er udvalget størst, når du booker i god tid. Når bookingen af dit poolhus med luksusindretning er faldet på plads, kan I begynde at glæde jer til ferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det fremragende italienske køkken, det azurblå hav og de mange solskinstimer gør Bella Italia til et af de absolut foretrukne rejsemål i Europa.

De kulinariske oplevelser er en stor del af opholdet i Italien, og hver region har sine egnsretter med pasta og andre specialiteter. Om det er Prosecco og trøfler i Norditalien, pølser og mandelkager i Toscana eller skaldyr og rødvin i Calabrien, så er det uforglemmelige oplevelser.

På Sardinien finder man mere end 30 naturbeskyttelsesområder med et unikt dyre- og planteliv. Disse kan opleves på vandre- og rideture.

De verdenskendte byer som Firenze, Rom og Napoli er ikke kun en stor oplevelser for kulturinteresserede. Også børnene betages af de unikke kunstværker, monumenter og statslige bygninger.

Vulkanøen Sicilien er den største ø i Middelhavet. Øen er kendt for sin bevægende historie og kulturelle seværdigheder fra både katharerne, grækerne, araberne, byzantinerne og normannernes tid på øen.

Så godt som hver en lille by i Italien har et ugentligt marked med lokale produkter. Der findes endda guidede ture på markeder som bl.a. Aosta Market Tour og Koch-Workshops.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit poolhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af poolhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 14.093 sommerhuse