Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

En feriebolig med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og alverdens tid til at være sammen. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tager i betragtning, at der også er nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det passer rigtig fint i forhold til, at din søgning efter luksus ferie i italien har ført dig til Feline Holidays. Her kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne på ét og samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde præcis den feriebolig, der opfylder dine behov.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, du er faldet for, er det tid til at få bookingen på plads. Der er ingen grund til at vente med beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker din feriebolig først. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Når det er tid til afslapning og velvære med vennerne eller leg og svømmetræning med børnene, så er en feriebolig med egen pool det ideelle valg. Sådan en feriebolig får du, når du bestemmer dig for at leje en feriebolig med luksusindretning. Her vil I komme til at tilbringe mange dejlige timer sammen.

Ferieboliger med luksusindretning er utroligt eftertragtede. Af den grund er det en god ide at booke din feriebolig med pool, så snart I har overblik over, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor I gerne vil hen. Når der er styr på bookingen, kan I roligt begynde at se frem til luksusferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvem kender ikke til den berømte David-skulptur og de fantastiske freskomalerier på loftet i Det Sixtinske Kapel i Vatikanet? Gå på vejene, der engang var betrådt af kunstneren Michelangelo og lad dig inspirere af byens ro og skønhed i Caprese Michelangelo.

I Cecina finder I gode muligheder for at handle og shoppe. Byen direkte ved havet er et besøg værd grundet sin historiske og hyggelige stemning.

Santa Maria di Mirteto er et enestående kloster med en klosterkirke, der befinder sig i bydelen Asciano Pisano. Klosterbygningen ved San Giuliano Terme dateres til år 1150.

Riparbella er en hyggelig by, der egner sig godt til familier, der vil tilbringe ferien sammen. Maremma byder på et lækkert italiensk køkken med råvarer direkte fra de omkringliggende marker.

En af seværdighederne i området ved San Godenzo er klosteret San Gaudenzio, der ligger i bymidten. Den romanske kirke er noget særligt grundet sin treskibede arkitektur.

Ved Camaiore ligger de imponerende og geologisk præhistoriske huleformationer Grotta all`Onda, som også dukker op på en vandretur gennem den betagende toscanske natur.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 12.227 sommerhuse