Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Vil du gerne forkæle familien lidt ekstra i år? Hvorfor ikke leje et sommerhus med luksusindretning? Uanset hvilket sommerhus med luksusindretning, du beslutter dig for, vil familien have adgang til jeres egen pool. Det er den definitive luksus at have privat pool på ferien! Børnene vil elske at lege og bade, mens de voksne kan tage en dejlig svømmetur og hygge sig i vandet.

Hvis ferieplanerne omfatter et sommerhus med luksusindretning, er det en god ide at booke i god tid. Denne type sommerhuse er efterspurgte hele året. Jo tættere I kommer på feriens begyndelse, jo færre sommerhuse vil der være at vælge mellem.

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige sommerhuse, og det er der gode grunde til. Der er tale om en individuel og attraktiv form for ferie, hvor I rigtig kan nyde al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres sommerhus. At der også er nem adgang til oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Når du leder et sommerhus til familiens næste ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du vælger, matcher så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når din søgning efter ”leje af luksus sommerhus italien” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

BEGO-museet er dedikeret til den berømte renæssancemaler Benozzo Gozzoli. Museet med den flotte arkitektur er en af Castelfiorentinos mest imponerende seværdigheder.

I hjertet af Pienza ligger Corso Rossellino, der med sine små butikker og kulinariske forretninger er et populært sted blandt turister.

Hovedstaden Rom er i bogstavligste forstand Italiens navle. I den evige stad ved Tiberen finder man friluftsmuseet Forum Romanum med resterne af antikkens verdensimperium.

Til området ved Rosignano Marittimo hører bydelen Rosignano Solvay, der ligger direkte ved kysten. Tidligere har en bosættelse af fabriksarbejdere været etableret her. I dag er byen en populær havneby, der er kendt udenfor Italiens grænser.

En af seværdighederne i området ved San Godenzo er klosteret San Gaudenzio, der ligger i bymidten. Den romanske kirke er noget særligt grundet sin treskibede arkitektur.

Borgen Rocca Senese fra 1352 har to forskellige tårne og bruges i dag som rådhus for byen Casole d´Elsa. Borgen kan ses på en hyggelig gåtur gennem byen.

Med mere end 100 fritids- og forlystelsespark vender der børnefamilier masser af sjove oplevelser på ferien i Italien. Bl.a. Lunaparks i badebyerne Caorle og Bibione, Aquaparks ved Gardasøen og trætops-svævebaner i Dolomitterne.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 12.232 sommerhuse