Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Din søgning efter ”lej sommerhus med pool italien” har ført dig til denne portal, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen. Det er nemlig hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse med swimmingpool. Hos os får du derfor de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted - og når du har fundet dit sommerhus, kan du nemt og enkelt gennemføre bookingen over nettet. Det tager ikke mange øjeblikke.

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan I alle roligt begynde at glæde jer, til I skal af sted. Et sommerhus med pool betyder, at I vil få de bedste og mest luksuriøse rammer omkring jeres ferie. Og ikke nok med det: I får selvfølgelig også nem adgang til de oplevelser, som nærområdet byder på.

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde en hel uge, hvor I alle kan tage af sted. Et kortere ophold på f.eks. 3-4 dage er således en oplagt mulighed for et velfortjent afbræk i en travl hverdag, hvor alle konstant har fuld fart på.

Et sommerhus er svaret på jeres feriedrømme. Her er tiden helt jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I har lyst til. Hyg jer i jeres udvalgte sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Der venter jer en uforglemmelig ferie med dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter lej sommerhus med pool italien har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af eftertragtede sommerhuse. Det er en stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker.

Når du har fundet det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Herlige vandreruter, der fører jer gennem pinjelunde og vinbjerge, præger området ved Capoliveri - et oplagt område til lange gåture i en enestående natur.

I Museo archeologico e della Collegiata kan I gå på opdagelse bladt de mange kendte kunstværker fra det 16. og 17. århundrede og de betydningsfulde arkæologiske fund.

Vil man gerne holde badeferie i Italien, er der masser af muligheder. Foruden selve havet er her også mange skønne søer som f.eks. Gardasøen, Como Søen og Maggiore Søen.

Byen San Giuliano Terme har under etruskertiden været kendt under navnet Bagni di Pisa. Både etruskerne og romerne benyttede sig af byens termiske bade.

Riparbella er en hyggelig by, der egner sig godt til familier, der vil tilbringe ferien sammen. Maremma byder på et lækkert italiensk køkken med råvarer direkte fra de omkringliggende marker.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du søger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 8.243 sommerhuse