Emne nr.: 361-IT-95041-01
Emne nr.: 361-IT-95041-01

En villa er et rigtig godt valg til den næste ferie. I vil helt sikkert nyde opholdet i jeres hyggeligt indrettede villa. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

I din søgning efter ”last minute villa italien” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange villaer på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når jagten er overstået, og du har fundet den villa, der skal forme rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen på plads. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

Hvor meget kan jeg spare?

Hvad enten du er faldet for det ene eller det andet tilbud, kan du være sikker på, at du får en besparelse på 10%. Men det er nu slet ikke sjældent, at vi ser væsentligt større afslag i prisen, så du kan sagtens være heldig at finde en villa, med endnu større rabat.

Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af villaer til nedsat pris, og derfor har du de bedste chancer for at finde et godt tilbud hos os.

Hvornår kan jeg spare flest penge?

Vi ser ind imellem, at der få dage inden ankomstdatoen sker aflysninger af ophold, der ellers var booket længe i forvejen. Her sker det tit, at ejeren vælger at give en stor rabat, fordi der pludselig opstår en situation, hvor hans villa ellers ville stå tomt. Men ud over disse særlige situationer er det sådan, at hvis der er 28 dage eller mindre til en periode, hvor en villa ikke er blevet udlejet, kan ejeren vælge at sætte prisen ned.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Der er ikke nogen form for mønster i, hvornår og hvor henne der opstår Last Minute tilbud. Af den grund kan det ikke lade sig gøre at pege på et bestemt ferieområde og sige, at der på et givent tidspunkt i fremtiden vil være de fleste Last Minute villaer i netop dette område.

Der er ikke nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad kan jeg gøre?

Hvis du mener, at det antal Last Minute villaer, du lige nu har mulighed for at vælge imellem, er for lavt (eller måske er der endda ingen tilbud), er det således ikke en fejl. I den aktuelle situation er det bare sådan, at der ikke er nogen nedsatte villaer. Skulle du være havnet i denne situation, råder vi dig til at søge lidt bredere. Jo mere fleksibel du er i forhold til geografien, jo flere villaer med rabat vil der være at vælge mellem.

Vent ikke med at booke din villa

Der er altid høj efterspørgsel på nedsatte villaer, så når du finder den villa, du helst vil have, så tøv ikke med at få gennemført bookingen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Byen Cortona er rig på historiske seværdigheder - deriblandt byens slot og etruskernes historiske gravmonumenter. Badegæster kan fortsætte deres færden til det nærtliggende Lago Trasimeno.

Roligt og blidt smyger Riparbella sig i det toscanske landskab. Ikke langt derfra ligger havet og strandene ved Etruskerkysten langs Det Tyrrhenske hav.

I bydelen San Vincenzino støder I på ruinerne af en villa fra romertiden, der har været bolig indtil det 5. århundrede. Her kan I se de underjordiske cisterner og de antikke mosaikker.

I Arezzo finder man mange kulturelle monumenter. Hvis man endnu ikke er mættet af kultur og historie, kan dagsture til byerne Siena og Firenze varmt anbefales. Efter en times kørsel, kan besøgende iagttage flere seværdigheder, der hører til UNESCO´s verdensarvsliste.

Vulkanøen Sicilien er den største ø i Middelhavet. Øen er kendt for sin bevægende historie og kulturelle seværdigheder fra både katharerne, grækerne, araberne, byzantinerne og normannernes tid på øen.

Santa Maria di Mirteto er et enestående kloster med en klosterkirke, der befinder sig i bydelen Asciano Pisano. Klosterbygningen ved San Giuliano Terme dateres til år 1150.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din villa hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle villaer. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du booker din villa hos os.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af villaer og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 1.149 sommerhuse