Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

En ferielejlighed er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

Den mængde ferielejligheder, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig den ferielejlighed, der opfylder familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt din ferielejlighed, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del foregår nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Uanset hvilken ferielejlighed, du falder for, kan I alle se frem til nogle herlige dage med en helt suveræn udsigt. Der er alverdens tid til at være sammen og til at slappe af i den hyggelige atmosfære i den ferielejlighed, I har bestemt jer for.

Hvad enten du stiller det ene eller det andet krav til din ferielejlighed med havudsigt, vil du til hver en tid have de bedste chancer for at finde det helt rigtige sted her på Feline Holidays. Forklaringen er, at vi har samlet det største udvalg og gjort det rigtig nemt at søge blandt dem alle sammen. Det gør det nemt og enkelt at finde præcis den ferielejlighed, der opfylder jeres ønsker - og det er lige så let efterfølgende at booke jeres ferielejlighed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Toscana finder man flere termiske bade, der har vulkansk oprindelse. Det svovlholdige vand sprutter løs, blandt andet i Saturinas ældste kurbad.

I Cecina finder I gode muligheder for at handle og shoppe. Byen direkte ved havet er et besøg værd grundet sin historiske og hyggelige stemning.

Den fine park på kurstedet i Montecatini Terme indbyder til en lang gåtur i smukke omgivelser.

I Museo archeologico e della Collegiata kan I gå på opdagelse bladt de mange kendte kunstværker fra det 16. og 17. århundrede og de betydningsfulde arkæologiske fund.

Til området ved Rosignano Marittimo hører bydelen Rosignano Solvay, der ligger direkte ved kysten. Tidligere har en bosættelse af fabriksarbejdere været etableret her. I dag er byen en populær havneby, der er kendt udenfor Italiens grænser.

Dykning er en yndet fritidsaktivitet i Italien. Under overfladen i det azurblå Middelhav kan man opleve mystiske vrag, skumle grotter og farvestrålende fiskestimer .

Roligt og blidt smyger Riparbella sig i det toscanske landskab. Ikke langt derfra ligger havet og strandene ved Etruskerkysten langs Det Tyrrhenske hav.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke din ferielejlighed hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle ferielejligheder. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du lejer din ferielejlighed hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde den ferielejlighed, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din ferielejlighed, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferielejligheder og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 4.932 sommerhuse