Emne nr.: 313-IT5246.50.1
Emne nr.: 313-IT5246.50.1

Ferietid er familietid. Den fortravlede hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede feriebolig venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

I din søgning efter en feriebolig er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Er det et krav til jeres ferie at finde en feriebolig, der er handicapvenligt? Søg på vores side og klik jer gennem billeder og beskrivelser på vores handicapvenlige ferieboliger. Der er blandt andet ferieboliger med ekstra brede døre, særligt gode adgangsforhold samt handicapvenlige toilet- og badeforhold.

Har I spørgsmål vedrørende ferien i handicapvenlige rammer, står vi til rådighed på +45 8724 2251 eller info@feline.dk. Vi hjælper gerne med at finde præcis den feriebolig, der er det ideelle for jer - uanset hvilke ønsker og krav I måtte have.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvert år i juli føres Certaldo tilbage til middelalderen. På gaderne spilles der musik, der bliver danset, kunsthåndværkere sælger deres skatte og ildjonglører spyr ild og fremfører spændende shows.

I Museo archeologico e della Collegiata kan I gå på opdagelse bladt de mange kendte kunstværker fra det 16. og 17. århundrede og de betydningsfulde arkæologiske fund.

Blandt de mange betydelige produkter, der fremstilles i Italien, er den italienske mode. Da italienerne ikke er karrige med at give rabat, kan man ofte gør gode køb i modebutikkerne.

Byen Colle di Val d´Elsa med 21.000 indbyggere i den toscanske provins Siena er delt i to: "Colle Bassa", der er den industrielle del af byen og "Colle Alta", der er den middelalderlige.

Ikke kun kulturhovedstaden Palermo og den betagende vulkan Etna gør den italienske ø Sicilien til et oplagt feriemål. Også kulinariske herligheder som Arancini, Farsu Mgru og de farvestrålendeTorte Cassata er mindeværdige oplevelser.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferieboliger til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer en feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 62 sommerhuse