Emne nr.: 140-IKK425
Emne nr.: 140-IKK425

En ferielejlighed er et rigtig godt valg til den kommende ferie. I vil med garanti nyde ferien i jeres hyggelige ferielejlighed. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig den ferielejlighed, der matcher dine krav, har det væsentlig betydning, at du får så mange ferielejligheder at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid tilbyder det største udvalg af ferielejligheder.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt din ferielejlighed, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del foregår uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Når det er en ferie med nem adgang til sand og vand, der står øverst på familiens ønskeseddel, er en ferielejlighed det oplagte valg. Her får I det perfekte miks af nem adgang til dejlige ferieoplevelser på stranden på den ene side, og til den perlerække af oplevelser, som Italien i øvrigt byder på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I må ikke gå glip af et besøg på det nydeligt restaurerede Museo Comunale i Montepulciano. Især malerisamlingen adskiller sig blandt de mange udstillinger.

Holder man ferie i Italien, må man ikke snyde sig selv for at opleve Venedig. Paladserne, de mange broer og bygninger på stolper og ikke mindst gondolerne er som taget ud af en film.

I kunsttrekanten mellem Pisa, Lucca og Siena ligger Riparbella i Toscanas bakkede landskab.

De toscanske byer Vada og Castiglioncello er kendt for mere end deres smukke strande. I begge byer finder man interessante seværdigheder og en gåtur i byernes gader er oplagt.

Blandt de mange betydelige produkter, der fremstilles i Italien, er den italienske mode. Da italienerne ikke er karrige med at give rabat, kan man ofte gør gode køb i modebutikkerne.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den ferielejlighed, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde den ferielejlighed, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af ferielejligheder og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2.495 sommerhuse