Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Når du har truffet beslutningen om, at en ferielejlighed med pool skal danne rammen om jeres næste ferie, giver hjemmesiden her dig de bedste muligheder. Det er nemlig på denne hjemmeside, at du finder det største udvalg - og jo flere ferielejligheder du har at vælge mellem, jo mere kræsen kan du tillade dig at være. Kort sagt får du de bedste chancer for at få dine ønsker opfyldt, jo flere ferielejligheder med pool du kan vælge mellem.

Fri adgang til jeres helt egen pool 24 timer i døgnet er et stensikkert hit. Der er på det nærmeste garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at bruge meget tid i poolafdelingen.

Et ophold i en ferielejlighed med pool er altid et sikkert hit, fordi det er skønt at slippe væk fra hverdagen. Det kan I sagtens gøre i en kortere periode på nogle få dage, så en miniferie eller et weekendophold kan sagtens lade sig gøre. Men du kan naturligvis også booke 1-2 uger, hvis det er den kommende ferie, du er ved at få styr på.

Ferielejligheder er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvfølgelig helt op til jer, hvad I vil bruge den til. Med nem adgang til oplevelser i nærområdet, står alle muligheder åbne.

I din jagt på en ferielejlighed er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferielejligheder som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferielejligheder.

Når søgningen er slut, og du har fundet nøjagtig den ferielejlighed, der opfylder dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Arezzos opland kan udforskes via et utal af vandreruter, hvoraf nogle nærmest går igennem alpint terræn. Vinruterne, der fører til de små afsides vingårde og vinkældre, er oplagte for cyklister.

En af seværdighederne i området ved San Godenzo er klosteret San Gaudenzio, der ligger i bymidten. Den romanske kirke er noget særligt grundet sin treskibede arkitektur.

San Casciano dei Bagni er en by præget af middelalderen. Her finder I flere historiske bygninger, blandt andet kirken fra det 13. århundrede "Collegiata dei Santi Leonardo e Cassia", slottet "Castello di Fighine" fra år 1058 og "Torre del´Orologio", der er del af fæstningen Castello Cellese fra det 11. århundrede.

Den fine park på kurstedet i Montecatini Terme indbyder til en lang gåtur i smukke omgivelser.

Det bakkede landskab rundt om Cortona kan opdages på en cykeltur. Få en uforglemmelig ferieoplevelse under en flyvetur med varmluftballon.

Vulkanøen Sicilien er den største ø i Middelhavet. Øen er kendt for sin bevægende historie og kulturelle seværdigheder fra både katharerne, grækerne, araberne, byzantinerne og normannernes tid på øen.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferielejligheder til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferielejligheder, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer en ferielejlighed gennem os.

Skulle du finde den ferielejlighed, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din ferielejlighed, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferielejligheder, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 12.227 sommerhuse