Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Her på siden kan du i løbet af kort tid finde præcis det feriehus med pool, der matcher familiens krav. Det skyldes, at du hos os får det største udvalg af disse luksuriøse feriehuse. Jo flere der er at vælge mellem, jo nemmere bliver det at finde det helt rigtige sted. Lige så nemt og ukompliceret som det er at finde det feriehus du helst vil have, lige så nemt og enkelt er det at få klaret bookingen efterfølgende.

Pool’en er omdrejningspunktet i det feriehus, du vælger. Her kan I glæde jer til mange sjove og hyggelige timer for både store og små vandhunde.

Det er naturligvis helt op til dig, hvor længe I ønsker at være væk hjemmefra. De fleste booker 1 eller 2 uger, men der er nu også en del, der vælger at tage på en forlænget weekend eller en miniferie. 3-5 dage hjemmefra kan være et velkomment og tiltrængt afbræk i en travl hverdag - og der er ikke noget, der når op på siden af et feriehus med pool.

Et feriehus kan opfylde en række ønsker. Her er plads til både at slappe af og til at være aktive. Nyd tiden sammen i det feriehus, der er jeres klare favorit, og skab den ferie I drømmer om.

Det betyder meget, at du får så mange feriehuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”feriehus italien privat pool”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er slut, og du har fundet nøjagtig det feriehus, der opfylder dine ønsker, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En slentretur gennem parken i Prato betaler sig. Byens ældste grønne område befinder sig på en bakketop og har en fantastisk udsigt over byen.

I Museo archeologico e della Collegiata kan I gå på opdagelse bladt de mange kendte kunstværker fra det 16. og 17. århundrede og de betydningsfulde arkæologiske fund.

Selvom byen San Giustino Valdorno er forholdsvis lille finder I flere butikker, restauranter og caféer i og omkring bymidten, der får topkarakter for deres gode og personlige service.

Et highlight for store og små er og bliver familieudflugten til en af områdets borge. I Poggibonsis nære omgivelser finder i flere borge, deriblandt Castello di Strozzavolp eller Castello della Magione.

Vulkanøen Sicilien er den største ø i Middelhavet. Øen er kendt for sin bevægende historie og kulturelle seværdigheder fra både katharerne, grækerne, araberne, byzantinerne og normannernes tid på øen.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit feriehus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af feriehuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 12.231 sommerhuse