Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

I kan glæde jer til en skøn ferie i attraktive omgivelser i det feriehus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i lokalområdet.

I din jagt på et feriehus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange feriehuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende feriehuse.

Når din søgning efter ”feriehus italien med hund” er ved at være ved slut, fordi du har fundet netop det feriehus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit feriehus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

I kan roligt se frem til ferien i et feriehus med plads og hjerterum til familiens kæledyr. Så kan I nyde tiden sammen og ikke bekymre jer om, at få familiens firbenede medlemmer passet et andet sted.

Du søger altid blandt det største udbud af kæledyrsvenlige feriehuse, når du søger her på Feline Holidays. Her vil du nemlig få overblik over alle feriehuse med 1-4 husdyr tilladt. Det er altid dejligt at have mange feriehuse at vælge imellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Piancastagnaios bymidte ligger kirken Chiesa della Madonna delle Grazie, der ved første øjekast ikke vækker den store opmærksomhed. Men når dørene åbnes og du kigger indenfor, ændrer de vidunderlige malerier hurtigt på det beskedne førstehåndsindtryk.

San Casciano dei Bagni er en by præget af middelalderen. Her finder I flere historiske bygninger, blandt andet kirken fra det 13. århundrede "Collegiata dei Santi Leonardo e Cassia", slottet "Castello di Fighine" fra år 1058 og "Torre del´Orologio", der er del af fæstningen Castello Cellese fra det 11. århundrede.

I Arezzo finder man mange kulturelle monumenter. Hvis man endnu ikke er mættet af kultur og historie, kan dagsture til byerne Siena og Firenze varmt anbefales. Efter en times kørsel, kan besøgende iagttage flere seværdigheder, der hører til UNESCO´s verdensarvsliste.

Ved Camaiore ligger de imponerende og geologisk præhistoriske huleformationer Grotta all`Onda, som også dukker op på en vandretur gennem den betagende toscanske natur.

Monte Antico er en lille rolig by med få turister. Her kan I nyde en afslappende ferie, gå på opdagelse i naturen, tage til stranden og bare nyde hinandens selskab.

Vil man gerne holde badeferie i Italien, er der masser af muligheder. Foruden selve havet er her også mange skønne søer som f.eks. Gardasøen, Como Søen og Maggiore Søen.

Til området ved Rosignano Marittimo hører bydelen Rosignano Solvay, der ligger direkte ved kysten. Tidligere har en bosættelse af fabriksarbejdere været etableret her. I dag er byen en populær havneby, der er kendt udenfor Italiens grænser.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af feriehuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de feriehuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et feriehus gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det feriehus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit feriehus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker til det feriehus, du er på udkig efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 14.052 sommerhuse