Emne nr.: 313-IT7140.688.1
Emne nr.: 313-IT7140.688.1

Uanset hvilket feriehus du bestemmer dig for, kan du i den grad se frem til en virkelig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et feriehus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter feriehus italien 10 personer har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af attraktive feriehuse. Det er en kæmpe fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop det feriehus, der opfylder dine krav.

Når søgningen er overstået, og du har fundet præcis det feriehus, der matcher dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Uanset hvilket feriehus med plads til 10 personer, du falder for, kan du være sikker på, at der er god plads til større familier - og måske også et par bedsteforældre. De forskellige feriehuse i denne størrelse er det oplagte valg, når det er fælles oplevelser og udflugter, der står i toppen af ønskesedlen. Når I lejer et feriehus til 10 personer, får I god valuta for pengene. Det betyder også, at der bliver lidt ekstra plads i budgettet til flere aktiviteter og oplevelser i lokalområdet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Når drømme bliver til virkelighed: Flyv med som passager på et klassisk Oldtimer-fly og nyd udsigten over regionen oppefra. Lidt mod skal der til, men en tur med Pecciolis "Vintage Aeroplane" er en enestående mulighed, du ikke må gå glip af.

San Casciano dei Bagni er en by præget af middelalderen. Her finder I flere historiske bygninger, blandt andet kirken fra det 13. århundrede "Collegiata dei Santi Leonardo e Cassia", slottet "Castello di Fighine" fra år 1058 og "Torre del´Orologio", der er del af fæstningen Castello Cellese fra det 11. århundrede.

Hovedstaden Rom er i bogstavligste forstand Italiens navle. I den evige stad ved Tiberen finder man friluftsmuseet Forum Romanum med resterne af antikkens verdensimperium.

En anderledes seværdighed, der er beliggende i regionen omkring Camaiore, er drypstenshulerne Antro del Corchia, som er åbent for turister.

De toscanske byer Vada og Castiglioncello er kendt for mere end deres smukke strande. I begge byer finder man interessante seværdigheder og en gåtur i byernes gader er oplagt.

Riparbella er en hyggelig by, der egner sig godt til familier, der vil tilbringe ferien sammen. Maremma byder på et lækkert italiensk køkken med råvarer direkte fra de omkringliggende marker.

Roligt og blidt smyger Riparbella sig i det toscanske landskab. Ikke langt derfra ligger havet og strandene ved Etruskerkysten langs Det Tyrrhenske hav.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af feriehuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige feriehuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer et feriehus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det feriehus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2.255 sommerhuse