Emne nr.: 140-ISR330
Emne nr.: 140-ISR330

Lej en feriebolig og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, sjove oplevelser, spændende udflugter og hyggelige timer sammen. En feriebolig er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

I din søgning efter en feriebolig har det væsentlig betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. På den måde øger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af ferieboliger angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når søgningen er ovre, og du har fundet nøjagtig den feriebolig, der imødekommer dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

I en feriebolig til 7 personer er der plads til den lille familie - eventuelt også med bedsteforældrene som påhæng. Det er skønt at kunne nyde den feriebolig, I ender med at leje, sammen med dem, I holder allermest af. En feriebolig til 7 personer er i mange tilfælde en rigtig fin og billig løsning, når I er flere, der skal på tur sammen. Fordelen er, at der så bliver flere feriepenge til oplevelser, en souvenir fra området eller et par aftener med ekstra god aftensmad.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Området omkring Arcidosso er et klassisk eksempel på Toscanas smukke landskab. Udforsk de omkringliggende vinmarker og floddale - både til fods eller på mountainbike.

I bydelen San Vincenzino støder I på ruinerne af en villa fra romertiden, der har været bolig indtil det 5. århundrede. Her kan I se de underjordiske cisterner og de antikke mosaikker.

I hjertet af Pienza ligger Corso Rossellino, der med sine små butikker og kulinariske forretninger er et populært sted blandt turister.

De toscanske byer Vada og Castiglioncello er kendt for mere end deres smukke strande. I begge byer finder man interessante seværdigheder og en gåtur i byernes gader er oplagt.

Den fine park på kurstedet i Montecatini Terme indbyder til en lang gåtur i smukke omgivelser.

Ved Camaiore ligger de imponerende og geologisk præhistoriske huleformationer Grotta all`Onda, som også dukker op på en vandretur gennem den betagende toscanske natur.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 6.955 sommerhuse