Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

En feriebolig er det optimale valg, når familien eller vennerne skal samles. I en feriebolig er tiden jeres egen, og I kan selv planlægge både udendørs og indendørs oplevelser.

I din søgning efter en feriebolig er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

At finde din feriebolig er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i færd med at søge samme feriebolig som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Du kan vælge din feriebolig med plads til 16 personer i forvisning om, at her kan 2-3 familier nemt få en vellykket, fælles ferie. Der er masser af plads omkring jer, og I kan nemt tage på udflugter i lokalområdet. Og fordelene stopper ikke her. Det er nemlig sådan, at du har langt bedre chancer for at finde en feriebolig, der er så luksuriøst indrettet, at I får jeres helt egen swimming pool, når det er ferieboliger i denne størrelse, du kigger på. Der er ingen tvivl om, at udsigten til at hygge sig i vandet vil øge forventningens glæde betragteligt; ikke mindst hos børnene.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Få kilometer fra Firenze finder man eventyrsparken Parco Avventura il Gigante, hvor store som små og ung som gammel kan slå sig løs på de 15 spændende parkour-baner. Parken henvender sig til børn fra 3 år og opefter.

En smuttur til provinshovedstaden Arezzo byder på smukke bygninger og flere smykke- og antikvitetsforretninger. Her kan hele familien få flere timer til at gå med at slentre i gaderne og opleve forskellige kulturelle begivenheder.

Borgen Rocca Senese fra 1352 har to forskellige tårne og bruges i dag som rådhus for byen Casole d´Elsa. Borgen kan ses på en hyggelig gåtur gennem byen.

Ved Camaiore ligger de imponerende og geologisk præhistoriske huleformationer Grotta all`Onda, som også dukker op på en vandretur gennem den betagende toscanske natur.

En anderledes seværdighed, der er beliggende i regionen omkring Camaiore, er drypstenshulerne Antro del Corchia, som er åbent for turister.

Dolomitterne og Norditaliens alper lokker om vinteren med snesikre pister, romantiske skove og idylliske bjerglandsbyer. Her kan man udfolde sig og nyde landskabet på ski, snowboards, slæde- og vandreture.

I Museo archeologico e della Collegiata kan I gå på opdagelse bladt de mange kendte kunstværker fra det 16. og 17. århundrede og de betydningsfulde arkæologiske fund.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer din feriebolig til den laveste pris her på siden. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 687 sommerhuse