Emne nr.: 140-ISP198
Emne nr.: 140-ISP198

Stadigt flere vælger en feriebolig til 14 personer, fordi der er god plads til alle. Samtidigt er ferieboligerne til 14 personer et rigtig godt udgangspunkt for oplevelser. Her kan I alle komme og gå, som I har lyst i løbet af dagen, for igen at samles om middagsbordet til aften. Oven i købet får du bedre mulighed for at finde en feriebolig med swimming pool, når vi befinder os i denne størrelse.

En feriebolig er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden 100% jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I vil. Hyg jer i jeres foretrukne feriebolig og tag på udflugter i nærområdet. Der venter jer en uforglemmelig ferie med mange dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Det er væsentligt, at du kan vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er i gang med at arrangere familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde lige præcis den feriebolig, der matcher jeres behov. Hvad det punkt angår kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne ferieboliger.

Når søgningen er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal danne rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares uden videre online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Santi Michele e San Francesco - det er navnet på Carmignanos renæssancekirke fra det 14. århundrede. Her finder man stadig det verdensberømte værk "Visitation" af renæssancekunstneren Pontormo.

I Cecina finder I gode muligheder for at handle og shoppe. Byen direkte ved havet er et besøg værd grundet sin historiske og hyggelige stemning.

Det bakkede landskab rundt om Cortona kan opdages på en cykeltur. Få en uforglemmelig ferieoplevelse under en flyvetur med varmluftballon.

I hjertet af Pienza ligger Corso Rossellino, der med sine små butikker og kulinariske forretninger er et populært sted blandt turister.

Selvom byen San Giustino Valdorno er forholdsvis lille finder I flere butikker, restauranter og caféer i og omkring bymidten, der får topkarakter for deres gode og personlige service.

I Arezzo finder man mange kulturelle monumenter. Hvis man endnu ikke er mættet af kultur og historie, kan dagsture til byerne Siena og Firenze varmt anbefales. Efter en times kørsel, kan besøgende iagttage flere seværdigheder, der hører til UNESCO´s verdensarvsliste.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige ferieboliger. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.098 sommerhuse