Emne nr.: 313-IT7140.688.1
Emne nr.: 313-IT7140.688.1

Uanset hvilken feriebolig med plads til 10 personer, du beslutter dig for, kan du være sikker på, at der er god plads til større familier - og måske også et par bedsteforældre. De forskellige ferieboliger i denne størrelse er det oplagte valg, når det er fælles oplevelser og udflugter, der står i toppen af ønskelisten. Få mest ferie for pengene når I booker en feriebolig til 10 personer. Her er der både plads til jer og plads til oplevelser i feriebudgettet fordi en feriebolig i denne størrelse koster mindre end en feriebolig hvor der kan være flere personer. På den måde sikrer I jer, at I får allermest ud af ferien.

Uanset hvilken feriebolig du falder for, kan du i den grad se frem til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en feriebolig med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Det har rigtig stor betydning, at du får så mange ferieboliger at vælge mellem, når du har søgt efter ”feriebolig italien 10 personer”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt din feriebolig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del klares nemt og enkelt online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nord for Montecatini Terme ligger drypstenshulerne Grotta Maona med de to underjordiske søer - et fint sted at beundre naturens kræfter.

Et highlight for store og små er og bliver familieudflugten til en af områdets borge. I Poggibonsis nære omgivelser finder i flere borge, deriblandt Castello di Strozzavolp eller Castello della Magione.

De berømte italienske badebyer Rimini, Caorle og Bibione har de seneste år udviklet sig til børnevenlige sports- og wellness oaser med fremragende infrastruktur.

Med mere end 100 fritids- og forlystelsespark vender der børnefamilier masser af sjove oplevelser på ferien i Italien. Bl.a. Lunaparks i badebyerne Caorle og Bibione, Aquaparks ved Gardasøen og trætops-svævebaner i Dolomitterne.

I Arezzo finder man mange kulturelle monumenter. Hvis man endnu ikke er mættet af kultur og historie, kan dagsture til byerne Siena og Firenze varmt anbefales. Efter en times kørsel, kan besøgende iagttage flere seværdigheder, der hører til UNESCO´s verdensarvsliste.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3.449 sommerhuse