Emne nr.: 140-IKK425
Emne nr.: 140-IKK425

En feriebolig ved stranden er det perfekte valg, når du søger et udgangspunkt for familiens forestående ferie. Uanset hvilket ferieområde turen går til, er nem adgang til en strand en stor fordel. Der vil altid være mange ferieboliger at vælge mellem, fordi langt de fleste befinder sig tæt ved enten havet eller en sø. Derfor er der også rigtig fine muligheder for at finde netop den feriebolig, I drømmer om.

Der er masser af fordele ved at vælge en feriebolig til ferien. I kan nemlig helt selv bestemme hvilke faciliteter, der betyder mest for jer, når den kommende ferie står for døren. Det er altid hyggeligt at planlægge ferien sammen, så I alle kan give jeres ønsker til kende.

Jo flere ferieboliger du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det mest omfattende udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop den feriebolig, der opfylder dine ønsker, står I næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal køres igennem, før du kan læne dig tilbage, og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der er blevet lagt liv og sjæl i museet for minedrift, der giver et interessant indblik i minedriftens historie. Dermed er Museo della Miniere e del Territorio et higlight i byen Cavriglia.

Dolomitterne og Norditaliens alper lokker om vinteren med snesikre pister, romantiske skove og idylliske bjerglandsbyer. Her kan man udfolde sig og nyde landskabet på ski, snowboards, slæde- og vandreture.

Opførelsen af akvædukten, der skulle forsørge Pitiglianos gamle bydel med vand, blev påbegyndt i det 16. århundrede. Akvædukten stod dog først færdig i det 17. århundrede, hvor Medici-familien regerede i byen.

Vil man gerne holde badeferie i Italien, er der masser af muligheder. Foruden selve havet er her også mange skønne søer som f.eks. Gardasøen, Como Søen og Maggiore Søen.

De toscanske byer Vada og Castiglioncello er kendt for mere end deres smukke strande. I begge byer finder man interessante seværdigheder og en gåtur i byernes gader er oplagt.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 3.929 sommerhuse