Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Uanset hvilken feriebolig du bestemmer dig for, kan I alle roligt begynde at glæde jer til I skal afsted. Der er lagt op til en dejlig ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og nem adgang til de aktiviteter og seværdigheder, som venter jer i nærområdet.

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt, når du er i gang med at organisere familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der imødekommer jeres krav. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige ferieboliger.

Når din søgning efter ”ferie italien uge 30” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet nøjagtig en feriebolig, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din feriebolig i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

I kan glæde jer til en dejlig ferie med mange skønne ferieoplevelser, når turen går til Italien i uge 30. Glæd jer til at komme af sted og nyde, at ingen af jer har travlt, fordi I har lagt hverdagen bag jer.

Det er både nemt og enkelt at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer dine krav her på Feline Holidays. Forklaringen er, at du når som helst kan finde det største, samlede udvalg af ferieboliger, som er ledige i uge 30, hos os. Kort sagt: Du får et hurtigt overblik over mulighederne og kan nemt finde din feriebolig.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Pistoia er en by, der viser Italiens brede spektrum: Byen har et historisk fundament med moderne elementer, bygger på landbrug og håndværk, men har samtidigt været udnævnt som Europas kulturhovedstad.

Dykning er en yndet fritidsaktivitet i Italien. Under overfladen i det azurblå Middelhav kan man opleve mystiske vrag, skumle grotter og farvestrålende fiskestimer .

En af seværdighederne i området ved San Godenzo er klosteret San Gaudenzio, der ligger i bymidten. Den romanske kirke er noget særligt grundet sin treskibede arkitektur.

Monte Antico er en lille rolig by med få turister. Her kan I nyde en afslappende ferie, gå på opdagelse i naturen, tage til stranden og bare nyde hinandens selskab.

Et highlight for store og små er og bliver familieudflugten til en af områdets borge. I Poggibonsis nære omgivelser finder i flere borge, deriblandt Castello di Strozzavolp eller Castello della Magione.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 15.942 sommerhuse