Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Du kan roligt glæde dig til nogle dejlige dage sammen med familien i den feriebolig, du ender med at bestemme dig for. Ferien er noget ganske specielt, først og fremmest fordi der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod vil I få alverdens tid til hinanden, til at være sammen. En feriebolig er den oplagte ramme, fordi I får 100% frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

I din søgning efter en feriebolig er det af stor betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad mængden af ferieboliger angår, er du kommet til det bedste sted. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du kan finde det største udvalg af ferieboliger. Dag ud og dag ind, hele året.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop den feriebolig, der opfylder dine ønsker, står I næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage, og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

I kan glæde jer til en skøn ferie i uge 29. Det bliver godt at slippe væk hjemmefra og nyde, at I har masser af tid til hinanden - og til den række af oplevelser, som lokalområdet byder på.

Feline Holidays giver dig altid det største udvalg af de ferieboliger, det er muligt at leje i uge 29. Det giver dig overblik over mulighederne, og det sparer tid, at du ikke behøver at finde og overskue mange forskellige hjemmesider i din søgning efter ”ferie italien uge 29”.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

BEGO-museet er dedikeret til den berømte renæssancemaler Benozzo Gozzoli. Museet med den flotte arkitektur er en af Castelfiorentinos mest imponerende seværdigheder.

Et populært slutmål for vandreture er metalkorset på toppen af Monte Cetona. Alternativt kan man komme til tops med mountainbike. Fra Fonte Vetriana tager turen ca. 1,5 time.

Byen Colle di Val d´Elsa med 21.000 indbyggere i den toscanske provins Siena er delt i to: "Colle Bassa", der er den industrielle del af byen og "Colle Alta", der er den middelalderlige.

De toscanske byer Vada og Castiglioncello er kendt for mere end deres smukke strande. I begge byer finder man interessante seværdigheder og en gåtur i byernes gader er oplagt.

I Bagno San Filippo finder I naturlige varme kilder. Det svovlholdige vand sprutter mellem klipperne og løber med vandfaldene ned langs bjergene.

Den middelalderlige stemning breder sig i byen Castiglion Florentino - den lille historiske by omringet af bymure. Et besøg værd er byens pinakotek, der gemmer på værdifulde værker fra den sene middelalder.

Imellem Firenze og Lucca præsenterer den lille by San Baronto sig som et vaskeægte toscansk paradis med en idyllisk beliggenhed i provinsen Pistoia.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer en feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til den feriebolig, du søger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 21.133 sommerhuse