Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Vær ude i god tid og få det største udvalg af ferieboliger i påsken. Ferieboliger til påsken er utroligt efterspurgte. Når I ved, hvordan påskens ferieplaner ser ud, og hvor mange der skal med på påskeferie, kan I med fordel booke en feriebolig. Jo hurtigere I er ude, jo flere ferieboliger vil I få at vælge imellem.

Er I ved at organisere en tur i påsken? Saml familie og/eller venner i en feriebolig, hvor I selv afgør, hvad I har lyst til at foretage jer. På Feline Holidays kan I selv beslutte, hvad der er vigtigt for jer og jeres påskeferie. Vil I helst holde påske i en feriebolig ved vandet, eller vil I hellere være tæt på en storby? Kunne det være sjovt at vælge en feriebolig med aktiviteter som bordfodbold, billard, dart eller swimmingpool? Her bestemmer I selv.

Uanset hvilken feriebolig, du bestemmer dig for, kan du roligt glæde dig til en skøn ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en feriebolig med en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange skønne udflugter i nærområdet sammen med familien.

I din søgning efter ”ferie italien påsken” handler det om at finde den hjemmeside, der giver dig det største udvalg. Du kan glæde dig over, at du er kommet til det helt rigtige sted! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange ferieboliger på ét sted, som Feline Holidays. Det giver dig den helt store fordel, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over de forskellige ferieboliger.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, du har udvalgt, er det tid til at få bookingen på plads. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker din feriebolig først. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen over nettet, så det varer ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Castagneto Carducci er kendetegnet ved sin parallelle cypresallée "Viale dei Cipressi", der giver byen en helt særlig charme. Den godt 5 kilometer lange allé fører gennem landskabet, der omgiver byen.

Med mere end 100 fritids- og forlystelsespark vender der børnefamilier masser af sjove oplevelser på ferien i Italien. Bl.a. Lunaparks i badebyerne Caorle og Bibione, Aquaparks ved Gardasøen og trætops-svævebaner i Dolomitterne.

I Museo archeologico e della Collegiata kan I gå på opdagelse bladt de mange kendte kunstværker fra det 16. og 17. århundrede og de betydningsfulde arkæologiske fund.

Monte Antico er en lille rolig by med få turister. Her kan I nyde en afslappende ferie, gå på opdagelse i naturen, tage til stranden og bare nyde hinandens selskab.

Det bakkede landskab rundt om Cortona kan opdages på en cykeltur. Få en uforglemmelig ferieoplevelse under en flyvetur med varmluftballon.

I bydelen San Vincenzino støder I på ruinerne af en villa fra romertiden, der har været bolig indtil det 5. århundrede. Her kan I se de underjordiske cisterner og de antikke mosaikker.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige ferieboliger. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du booker din feriebolig hos os.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle krav til den feriebolig, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 9.874 sommerhuse