Emne nr.: 140-IRU392
Emne nr.: 140-IRU392

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det passer til jeres ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gennemført, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Din drøm om en billig ferie har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed, i og med at din søgning efter ”billig sommerhus italien” har ført dig til denne hjemmeside. Her kan du nemlig altid finde det største, samlede udvalg af billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en hel uge.

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for at leje, kan du glæde dig over udsigten til, at hele familien kommer på en ferie til en meget lav pris. ”Hvad, der er sparet, er tjent”, som man siger - og i dette tilfælde kan besparelsen jo passende gå til endnu flere skønne oplevelser og til at forkæle jer selv lidt ekstra.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er mængden af billige sommerhuse til maks. 3000 kroner for en uge temmelig begrænset; du kan dog være heldig at finde et last minute tilbud.

Det sker af og til, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

Det spiller ind på den mængde af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det handler om. Hvis det for eksempel drejer sig om et område, hvor der ligger en stor mængde af poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller flere, vil de altid koste mere end almindelige sommerhuse. Resultatet vil i nogle tilfælde være, at du ikke får så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Her vil det øge mængden at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En tur fra Pitigliano til den udslukte vulkan Monte Amata fører jer igennem det markante sydtoscanske landskab. Her vil I også støde på et par interessante huler undervejs.

I Arezzo finder man mange kulturelle monumenter. Hvis man endnu ikke er mættet af kultur og historie, kan dagsture til byerne Siena og Firenze varmt anbefales. Efter en times kørsel, kan besøgende iagttage flere seværdigheder, der hører til UNESCO´s verdensarvsliste.

Et populært slutmål for vandreture er metalkorset på toppen af Monte Cetona. Alternativt kan man komme til tops med mountainbike. Fra Fonte Vetriana tager turen ca. 1,5 time.

Hovedstaden Rom er i bogstavligste forstand Italiens navle. I den evige stad ved Tiberen finder man friluftsmuseet Forum Romanum med resterne af antikkens verdensimperium.

Holder man ferie i Italien, må man ikke snyde sig selv for at opleve Venedig. Paladserne, de mange broer og bygninger på stolper og ikke mindst gondolerne er som taget ud af en film.

Dolomitterne og Norditaliens alper lokker om vinteren med snesikre pister, romantiske skove og idylliske bjerglandsbyer. Her kan man udfolde sig og nyde landskabet på ski, snowboards, slæde- og vandreture.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 2.565 sommerhuse