Emne nr.: 140-IRU392
Emne nr.: 140-IRU392

Her på portalen kan du til hver en tid få et hurtigt overblik over det største udvalg af den mængde af billige feriehuse, det er muligt at leje i øjeblikket.

Når du har fundet og booket det feriehus, der imødekommer dine krav, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres forestående ferie. Glæd jer til at komme af sted - og naturligvis til at have ekstra overskud til ferieoplevelser og til at forkæle jer selv.

Mængden af billige feriehuse varierer meget i årets løb. Der er altid færrest at vælge mellem hen over sommeren og i skolernes andre ferieperioder. Du skal derfor have heldet med dig for at finde et feriehus til maks. 3.000 i disse perioder. Til gengæld vil der være mange at vælge mellem, når ankomstdatoen ligger uden for højsæsonen.

Det sker ind imellem, at et feriehus med kort varsel bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men de er sjældne.

Antallet af billige feriehuse kan variere en hel del fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus feriehuse med egen poolafdeling kan være forholdsvist højt i ét område og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige lejepriser altid være højere, så her vil der typisk findes et lavt antal feriehuse, som kan bookes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du ikke er tilfreds med den mængde billige feriehuse, du i første omgang bliver præsenteret for, råder vi til, at du søger i et større område. Herved kommer der flere feriehuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Der venter jer en skøn ferie i attraktive omgivelser i det feriehus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det feriehus, der imødekommer dine behov, er det vigtigt, at du får så mange feriehuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af feriehuse.

Når søgningen er ovre, og du har fundet nøjagtig det feriehus, der opfylder dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Udover de mange billeder og fresker, er kunstneren Domenico Ghirlandaios afbildning af den sidste nadver fra 1476 et stort trækplaster for kunstinteresserde og andre feriegæster, der besøger klosteret i Badia A Passignano.

Imellem Firenze og Lucca præsenterer den lille by San Baronto sig som et vaskeægte toscansk paradis med en idyllisk beliggenhed i provinsen Pistoia.

Når man tænker på Italien, er det ofte de fine sandstrande, den skønne mad og kulturbyerne Rom og Venedig, der falder en først ind, men de unikke landskaber gør også Italien til det ideelle rejsemål for de, der elsker at vandre, cykle eller blot nyde naturen i deres ferie.

Selv om især Milano er kendt som modemekka, indbyder butikkerne i Italiens andre større byer også til shopping.

En smuttur til provinshovedstaden Arezzo byder på smukke bygninger og flere smykke- og antikvitetsforretninger. Her kan hele familien få flere timer til at gå med at slentre i gaderne og opleve forskellige kulturelle begivenheder.

I kunsttrekanten mellem Pisa, Lucca og Siena ligger Riparbella i Toscanas bakkede landskab.

I Arezzo finder man mange kulturelle monumenter. Hvis man endnu ikke er mættet af kultur og historie, kan dagsture til byerne Siena og Firenze varmt anbefales. Efter en times kørsel, kan besøgende iagttage flere seværdigheder, der hører til UNESCO´s verdensarvsliste.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at leje dit feriehus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle feriehuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer dit feriehus hos os.

Såfremt du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit feriehus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af feriehuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2.565 sommerhuse