Emne nr.: 140-IRU392
Emne nr.: 140-IRU392

En feriebolig med en skøn beliggenhed til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er et ideelt udgangspunkt for en billig ferie - og du er i de bedste hænder. Her på portalen kan du nemlig til hver en tid finde det største udvalg af billige ferieboliger. Du kan derfor nemt og enkelt finde det helt rigtige sted til den kommende ferie.

Når din feriebolig ikke koster så meget, får familien råd til endnu flere af de herlige ferieoplevelser, som Italien byder på. I kan se frem til en både dejlig og billig ferie.

Mængden af ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst uden for skolernes ferie. Derfor vil der altid være flest ferieboliger at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Du kan have held til at finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerferien, men det er sjældent.

Ydermere har den type ferieboliger, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det for eksempel drejer sig om et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige pris - hvilket betyder, at der ikke vil være så mange ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

En feriebolig er et super godt udgangspunkt for en velllykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i nærområdet er ren win-win.

Det har enormt meget at sige, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem, når du søger efter ”billig ferie til italien”. Her er du kommet til det bedste sted, for her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over de forskellige ferieboliger, og det sparer dig for tid, at du kun behøver at søge på denne ene portal. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er afsluttet, og du har valgt din feriebolig, er der kun tilbage at få bookingen klaret. Den del af det klares nemt og enkelt over nettet, så det varer ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Pistoia er en by, der viser Italiens brede spektrum: Byen har et historisk fundament med moderne elementer, bygger på landbrug og håndværk, men har samtidigt været udnævnt som Europas kulturhovedstad.

De toscanske byer Vada og Castiglioncello er kendt for mere end deres smukke strande. I begge byer finder man interessante seværdigheder og en gåtur i byernes gader er oplagt.

Byen San Giuliano Terme har under etruskertiden været kendt under navnet Bagni di Pisa. Både etruskerne og romerne benyttede sig af byens termiske bade.

En smuttur til provinshovedstaden Arezzo byder på smukke bygninger og flere smykke- og antikvitetsforretninger. Her kan hele familien få flere timer til at gå med at slentre i gaderne og opleve forskellige kulturelle begivenheder.

Det massive Fortezza Spagnola, der troner over Porto Santo Stefano, afspejler byens historiske betydning. Fortet blev bygget af habsburgerne i det 17. århundrede og råder over en cisterne og en vindebro. Fra terrassen har man en smuk udsigt over byen nedenfor.

I havnebyen Azzurro i Toscana lokker Stefano Sub Diving Center besøgende til med vidunderlige dykker- og snorkelture for hele familien. Med et erfarent crew og professionel udrustning udforskes den betagende undervandsverden i fællesskab.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2.565 sommerhuse