Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Bork Hytteby. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 611 sommerhuse Destinationer under Bork Havn
Sommerhusudlejning Bork Hytteby_326-17002
Emne nr._326-17002

Bork Hytteby er et dejligt familievenligt ferieområde med udlejning af sommerhuse ved Ringkøbing Fjord. Kun få minutters gang fra den hyggelige Bork Havn og den spændende Bork Vikingehavn og en kort cykeltur til fuglereservatet Tipperne.

Ved Bork Hytteby findes alt, hvad man har brug for på en familieferie. På havnen er der hyggelige butikker, dagligvareforretninger, børnevenlige spisesteder og legeplads. Her kan lejes cykler, spilles minigolf, og her er klappebassin, hvor børnene kan lære fjordens fisk at kende, samt gode steder at lufte fiskestængerne. Skulle vejret drille, har Bork Legeland 2500 m2 med indendørs aktiviteter.

Bork Nordstrand er et godt valg til en strandtur. Her kan man solbade og lege på det store græsareal, og vandet er lavt, så selv yngre børn kan lege i det. Bork er et meget populært surfersted netop pga. det lave vand og de fine vindforhold i fjorden, og på Nordstranden er der surferskole hvis man har lyst at prøve kræfter med sporten.

I Bork Vikingehavn kan man opleve hverdagen for de vikinger, der boede i området for mere end 1000 år siden. Gå om bord på vikingeskibe, lav smykker, lær at skyde med bue og pil, bag brød over bål og meget mere. I juli og august er de autentiske huse og telte beboet af vikinger.

Dine fordele hos Feline

Lej dit sommerhus i Bork Hytteby her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus i Bork Hytteby her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus i Bork Hytteby.

Det koster dig ikke noget som helst at få alle disse fordele. Vi lover, at der ikke er nogen bureauer, der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus til leje i Bork Hytteby til en lavere pris end os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus i Bork Hytteby hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Bork Hytteby til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje i Bork Hytteby, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Lej dit sommerhus i Bork Hytteby nu!

Vælg mellem 611 sommerhuse

Andre artikler om Bork Havn

Vis alle artikler om Bork Havn

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet