Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
Vælg mellem 11.609 sommerhuse Destinationer under Vesterhavet
Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.
Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer. Der er et stort terrasseareal omkring huset med gode læforhold, hvor man rigtigt kan slappe af, nyde solen og den skønne natur. Emne nr. 121-23-1951

Vesterhavet er suverænt det største ferieområde i Danmark. Her finder du mere end 10.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.

Det er langs Vesterhavet at du finder mange af de bedste strande der findes i Danmark.

Naturen er i topklasse i denne del af Danmark. Lystfiskere har nærmest uanede muligheder, og det samme gælder alle der holder af at vandre, cykle eller ride igennem naturskønne omgivelser.

Her venter også andre ferieoplevelser og aktiviteter i stribevis, så du kan godt begynde at glæde dig til en hyggelig og afslappende ferie med masser af tid til hinanden.

Her kan du læse mere om de mest populære ferieområder ved Vesterhavet:
Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.

Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.

Blåvand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her finder I omkring 1.500 sommerhuse i alle størrelser ca. 300 af dem er lækre poolhuse. Her er en af de mest børnevenlige strande ved Vesthavet, et rigt udvalg af spisesteder, cafeer og butikker. Der er mange muligheder for udflugter i Esbjerg venter f.eks. maritime oplevelser for hele familien.

Henne Strand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet, og byder på mange hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, badelande, legeland og masser af butikker. Tag børnene med på en ridetur i det naturskønne område eller kast snøren ud og prøv lykken.

Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?

Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland, bowling og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Klitmøller er et naturskønt og meget populært område, hvor du finder mere end hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er kendt som "Cold Hawaii" blandt surfere, men er også perfekt til at sætte drager op. Nyd de naturskønne omgivelser i Nationalpark Thy og tag på udflugt til JyllandsAkvariet og MuseumsCenter Hanstholm.

Leje af sommerhus Vesterhavet med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Vesterhavet med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Vesterhavet har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Vesterhavet nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vesterhavet - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Vesterhavet. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Vesterhavet. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Vesterhavet hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vesterhavet her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Vesterhavet, et feriehus Vesterhavet eller en feriebolig Vesterhavet er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Vesterhavet til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vesterhavet nu!

Vælg mellem 11.609 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler