Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
Vælg mellem 13.149 sommerhuse Destinationer under Vesterhavet
Søndevig kyst og Vesterhavet

Vesterhavet er suverænt det største ferieområde i Danmark. Her finder du mere end 10.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.

Det er langs Vesterhavet at du finder mange af de bedste strande der findes i Danmark.

Naturen er i topklasse i denne del af Danmark. Lystfiskere har nærmest uanede muligheder, og det samme gælder alle der holder af at vandre, cykle eller ride igennem naturskønne omgivelser.

Her venter også andre ferieoplevelser og aktiviteter i stribevis, så du kan godt begynde at glæde dig til en hyggelig og afslappende ferie med masser af tid til hinanden.

Her kan du læse mere om de mest populære ferieområder ved Vesterhavet:
Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.

Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.

Blåvand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her finder I omkring 1.500 sommerhuse i alle størrelser ca. 300 af dem er lækre poolhuse. Her er en af de mest børnevenlige strande ved Vesthavet, et rigt udvalg af spisesteder, cafeer og butikker. Der er mange muligheder for udflugter i Esbjerg venter f.eks. maritime oplevelser for hele familien.

Henne Strand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet, og byder på mange hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, badelande, legeland og masser af butikker. Tag børnene med på en ridetur i det naturskønne område eller kast snøren ud og prøv lykken.

Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?

Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland, bowling og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Klitmøller er et naturskønt og meget populært område, hvor du finder mere end hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er kendt som "Cold Hawaii" blandt surfere, men er også perfekt til at sætte drager op. Nyd de naturskønne omgivelser i Nationalpark Thy og tag på udflugt til JyllandsAkvariet og MuseumsCenter Hanstholm.

Vælg mellem 13.149 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Perfekt beliggenhed i sidste række til vandet. Gå afstand til butikker.
Thyborøn
8 voksne 4 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Der er gode udearealer, hvor der bl.a kan spilles fodbold.
Vedersø Klit
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Mangler lidt indkøbs muligheder men ellers et pænt område
Skaven
5 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 februar
Der er billeder af en rutchebane i det store bassin når man ser stedet. Men den er der ikke. Den var savnet i det store bassin for vores de store børn.
Havneby
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Vorupør er et skønt sted, og husets placering er optimal lige mellem indkøb, molen og klitterne.
Vorupør

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler