Oplev friheden og de rolige omgivelser direkte ved Ringkøbing Fjord, når I vælger et sommerhus i Halby ved Bork Havn. Her er der aldrig langt til den kilometer lange sandstrand ved Vesterhavet. Tag på en skøn ferie med hele familien og vend tilbage til hverdagen med fornyet energi!
Vælg mellem 122 sommerhuse
Sommerhus Halby_121-24-3095
Emne nr. 121-24-3095

Når I vælger et sommerhus i Halby, bor I direkte ved Ringkøbing Fjord omgivet af herlig natur. Fjorden er 30 kilometer lang, 12 kilometer bred og 1,5 meter dyb.

Tangen, Holmsland Klit, er blot få hundredmeter bred og er eneste skillevæg mellem jer og det åbne hav. Søndervig, Ringkøbing og Nymindegab ligger lige ved fjorden. Mod syd ligger halvøen Tipperne, der er et anerkendt fuglereservat.

Direkte ud til Vesterhavet, beliggende på en tange, finder man Hvide Sande. Rundt om den maleriske by overrasker den facetrige natur med klitter, marsk og et vidtstrakt hedelandskab. Her vokser den vilde plante, Strandgræsnelliken, der ses hyppigt ved de danske kyster. Tag en dyb indånding i den friske luft og nyd naturens ro for et øjeblik.

En af hovedseværdighederne i området er havnebyen Hvide Sande, der har den femtestørste fiskerihavn i Danmark. Gå ikke glip af en sjov fiskeauktion i havnen – det kan betale sig at stå tidligt op! Lige ved siden af auktionshuset ligger Fiskerimuseet, der informerer yderligere om det lokale fiskeri og fiskebestanden i Vesterhavet. Tag også et smut forbi sluseanlægget med klapbroen, når I befinder jer i Hvide Sande.

Et andet idyllisk sted tæt på jeres sommerhus er Skjern, der er fuld af kunstværker og udstillinger både i selve byen og i den gamle hollandske mølle. Feriebyen Bork Havn er desuden en vaskeægte vikingeby med forskellige aktiviteter relateret til vikingetiden, deriblandt en musikfestival og Vikingegolf. Den populære by har også en fantastisk badestrand, der ofte besøges af surfere.

I Adventure Park i Ringkøbing kan I spille eventyrsgolf og minigolf i et flot anlæg med høje træer. I finder også en lille café, hvor I kan nyde en snack eller få lidt at drikke i pausen. Her er både aktiviteter for større og mindre børn. Familiens mindste medlemmer vil elske en udflugt til Bork Legeland i Hemmet. Den indendørs legeplads byder på trampoliner, klatrestativer og rutsjebaner. Her kan de mindste børn sagtens få en hel dag til at gå.

I klatreparken WOW-Park i Skjern kan familier med lidt ældre børn og teenagere blive udfordret.

Vandresko, cykel, surfbræt og fiskestang: Udendørs aktiviteter er der nok af i Halby og Bork Havn. På Ringkøbing Fjord kan nybegyndere og lettere øvede surfe i rolige omgivelser. I kan også leje en kajak eller kano. Gennem hele området snor cykel- og vandrestier sig, så I selv kan planlægge kortere og længere ture.

Ved Vesterhavet, særligt ved Søndervig, finder I mange aktivitetstilbud, hvor I kan tilmelde jer kurser og leje udstyr til vandsport. Prøv wakeboarding i kabelparken, der også byder på sauna og café eller kast linen ud i en af de mange Put & Take-søer og fang aborre, havørred eller ål til grillen.

Leje af sommerhus i Halby med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Halby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Halby er simpelthen nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Halby - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Halby. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Halby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Halby her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Halby, et feriehus i Halby eller en feriebolig i Halby er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Halby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Halby nu!

Vælg mellem 122 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    I Bork Havn, i en afstand af ca. 10 minutters gang til et af Danmarks bedste windsurfingsteder med en af Danmarks største windsurfingskoler ligger dette dejlige sommerhus til 6 personer.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.