Glæd jer til en utroligt børnevenlig strand i det særdeles naturskønne sommerhusområde ved Ringkøbing Fjord og Skjern Å. Tag børnene med på kanotur eller glæd jer til de uendelige muligheder, som venter for alle lystfiskere. Se også de mange veteranfly i byen, eller tag med på rundflyvning og se det hele fra oven.
Vælg mellem 144 sommerhuse
Moderne og spændende sommerhus til 8 personer, bygget i træ i 2006. Huset er beliggende i rolige omgivelser på en velplejet naturgrund i Stauning.
Moderne og spændende sommerhus til 8 personer, bygget i træ i 2006. Huset er beliggende i rolige omgivelser på en velplejet naturgrund i et område med gode fiskemuligheder. Til huset hører 2 skønne, åbne terrasser med havemøbler, sandkasse og gynge. Emne nr. 121-24-3116

Stauning er et fredeligt og roligt sommerhusområde, som ligger i naturskønne omgivelser ved Ringkøbing Fjords østlige bred. Her finder I en super skøn og utroligt børnevenlig strand med lavt og meget roligt vand. Her kan børnene finde flotte sten, fange krabber, bygge sandslotte og selvfølgelig også soppe og pjaske i vandkanten. Glæd jer til nogle hyggelige timer sammen med børnene.

Området ligger tæt ved Skjern Å og Skjern Enge, der byder på flotte naturoplevelser. I kan oven i købet opleve det hele ude fra vandet; det er nemlig muligt at sejle i kano på dele af Skjern Å. En kanotur er en sjov og anderledes oplevelse, som større børn vil synes er rigtig sjov.

Lystfiskere har nærmest ”frit valg på alle hylder” i området omkring Stauning. Skjern Å er et af de få steder i Danmark hvor der findes laks, men også andre arter som f.eks. ørreder. Derudover byder Ringkøbing Fjord på en række forskellige fiskearter, og lidt længere mod vest venter både kystfiskeri og egentligt havfiskeri fra kuttere.

Kig også ind hos Stauning Fiskesø, hvor I kan fange regnbueørreder, bækørreder og ål. Hvis I har hund må I gerne tage den med, den skal bare være i snor. Kast snøren ud og prøv lykken sammen med børnene.

Stauning er hjemsted for Danmarks Flymuseum, hvor I kan se både danske og udenlandske fly, som er bygget i perioden fra 1911 til 1990. I behøver ikke at ”nøjes” med at kigge på flyene inde i udstillingshallerne; om sommeren kan I nemlig se flere af dem i luften (når vejret er til det). Det er også muligt at tage med på en rundflyvning og se Stauning og hele den skønne omegn fra oven.

Besøg også Bundsbæk Mølle, der er en idyllisk beliggende vandmølle, som i dag fungerer som et spændende museum, hvor der ofte er levendegørelse. Dejbjerg Jernalder ligger nabo til Bundsbæk Mølle og kan gratis besøges, når man har betalt entre til Bundsbæk Mølle. Dejbjerg Jernalder levendegøres om sommeren, og her kan I opleve jernalderfolket lave mad, passe dyr, dyrke marker samt fremstille redskaber.

Leje af sommerhus Stauning med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Stauning med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Stauning er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Stauning nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Stauning - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Stauning. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Stauning. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Stauning hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Stauning her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Stauning, et feriehus Stauning eller en feriebolig Stauning er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Stauning til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Stauning nu!

Vælg mellem 144 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 4 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Mangler en legeplads lidt tættere på til de mindste
Stauning
3 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejligt natur, dejlig have, med dagligt besøg af rådyr
Stauning
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Stort sommerhusområde. Mange gamle misligholdte huse. Området ned til fjorden er meget sumpet og dækket af siv 50 meter ud til vandet. Så der er ikke “strand”
Stauning
4 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2023 december
Ikke så turistet som ved Ringkøbing
Stauning
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Der er nogen rigtige gode gåture.
Stauning

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet