Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
Vælg mellem 406 sommerhuse Destinationer under Bork Havn
I Bork Havn, i en afstand af ca. 10 minutters gang til et af Danmarks bedste windsurfingsteder med en af Danmarks største windsurfingskoler ligger dette dejlige sommerhus til 6 personer.
I en afstand af ca. 10 minutters gang til et af Danmarks bedste windsurfingsteder med en af Danmarks største windsurfingskoler ligger dette dejlige sommerhus til 6 personer. Huset er indrettet med mange detaljer og er en ideel base for afslapning. Emne nr. 090-24894

Bork Havn er et større ferieområde, som ligger i naturskønne omgivelser ved den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. For familier med mindre børn er Bork Havn Strand (især Bork Nordstrand) et rigtig godt valg, fordi vandet er roligt og meget lavt. Glæd dig til at hygge dig ved vandet sammen med børnene og din bedre halvdel, mens solen skinner fra en dejlig, blå himmel.

Naturen omkring Bork Havn er super flot – og fra havnen er der faktisk udsigt til et af de vigtigste fuglereservater i hele Europa, nemlig Tipper halvøen. En tur dertil er en fantastisk naturoplevelse, hvor I vil se rigtig mange forskellige fugle.

For cirka 1.000 år siden, i vikingetiden, var Ringkøbing Fjord slet ikke en fjord. Dengang var der i stedet en vig, der gav åben adgang til havet. Herfra drog vikinger ud for at handle og for at plyndre. Endnu i dag findes der vikinger i området, men i modsætning til deres forgængere, er de ganske fredelige.

Besøg oplevelsescentret Bork Vikingehavn, og kom tæt på det liv, som vikingerne i området levede før i tiden. Se de flotte skibe, skyd med bue og pil, lav smykker og prøv også de andre sjove aktiviteter, som stedet byder på. En gang om året afholdes der et Vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slå lejr; det er vældig sjov oplevelse, som I bestemt bør tage med hvis I har mulighed for det.

Ringkøbing Fjord er det rene eldorado for lystfiskere. På grund af de særlige forhold i fjorden findes her nemlig mange forskellige arter af fisk. Vandet er en blanding af saltvand fra Vesterhavet og ferskvand fra Skjern Å. Det bliver blandet sammen i fjorden, og skaber mulighed for at mange forskellige arter kan leve side om side. Kast snøren ud og se om I får en aborre, en gedde, en ål eller en helt fjerde eller femte slags fisk på krogen. Alternativt kan I tage på havfiskeri, f.eks. med MS Solea fra havnen i Hvide Sande.

Bork Legeland er et stort indendørs legeland for hele familien på hele 2500 m2. Der er masser af forlystelser, så uanset om du er til spænding, leg eller hygge, så er der noget for dig. Læs mere her - www.borklegeland.dk

Leje af sommerhus Bork Havn med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Bork Havn med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Bork Havn har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Bork Havn nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bork Havn - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Bork Havn. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bork Havn. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Bork Havn hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bork Havn her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Bork Havn, et feriehus Bork Havn eller en feriebolig Bork Havn er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie Bork Havn til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bork Havn nu!

Vælg mellem 406 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.