Tag på sommerhusferie med hele familien, lige der hvor Danmark er allersmukkest: Ved Vesterhavet! I et sommerhus ved Skjern Enge bor I direkte ved Ringkøbing Fjord i et vidunderligt naturområde med aktiviteter for hele familien og blot få kilometer til den danske vestkyst.
Vælg mellem 235 sommerhuse
Sommerhus Skjern Enge_130-P52019
Emne nr. 130-P52019

Når I er på sommerhusferie ved Skjern Enge, venter den enestående natur lige på den anden side af døren! Skjern Å med sine utallige kanaler og søer løber gennem Ringkøbing Fjord og munder ud i Vesterhavet.

Skjern Enge er Danmarks eneste floddelta, der blev genskabt efter et genopretningsprojekt. I Skjern Å kan I fiske efter vilde laks. Noget af det bedste ved Skjern Enge er dog det fantastiske fugleliv med tusindvis af ænder, svaner og gæs.

Kun knap 30 kilometer nord for Skjern Enge ligger Kunstpavillonen i Videbæk med Arne Haugen Sørensen Museum, der blev tegnet af den verdensberømte arkitekt Henning Larsen også kendt som ”Lysets Mester”. Udstillingerne i den seværdige bygning veksler flere gange i løbet af året.

Vestled er en bronzeskulptur af beton, mursten og bronze ved det sydlige Ringkøbing Fjord. Kunstværket strækker sig over 28 meter.

Bork Havn ligger tæt på jeres sommerhus i Skjern Enge: Her bliver man sat 1.000 år tilbage i tiden, hvor vikingerne huserede i området. Her kan I se en stavkirke, en offerlund og det håndlavede „Bork Tapet“.

På museet i Bork vikingehavn kommer historien helt tæt på. Her kan børnene klæde sig ud og erobre vikingelegepladsen eller deltage i en af de sjove events. Andre spændende ture i området inkluderer Hvide Sande, Ringkøbing og Skjern.

Beach Bowl nord for Ringkøbing Fjord ved Søndervig har masser af aktiviteter for store og små: Fitnesscenter, Adventure Golf, Segways, fodbold og et legeland er blot nogle af de mange fornøjelser, der venter jer. Halvlegen kan tilbringes i Sportscaféen.

I WOW-Park ved Skjern har I ikke længere fast grund under fødderne – her gælder det nemlig om at svinge sig fra gren til gren i klatreparken, der både tilbyder udfordringer for det yngre og det ældre publikum.

I Adventure Park i Ringkøbing kræves der dog lidt mere tid og koncentration, når familien skal udfordres på minigolfbanen, der ligger i flotte parkomgivelser.

Kun få steder i Danmark har man så mange muligheder for at være ude i naturen som ved Skjern Enge. Der er masser af aktiviteter ved vandet og på land, hvor hele familien kan være med. På den ene side venter havet med de store bølger på surfere og erfarne sømænd, på den anden side kan nybegyndere prøve kræfter med nye sportsdiscipliner i den mere rolige Ringkøbing Fjord.

Området ved Skjern Enge går ikke ned på fiskespots, så familiens fiskeentusiaster kan godt begynde at glæde sig til at fange laks langs Skjern Å. Til fods, med cyklen eller til hest går turen gennem det fantastiske landskab, der venter jer på ferien i Skjern Enge.

Leje af sommerhus i Skjern Enge med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Skjern Enge med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Skjern Enge på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Skjern Enge - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Skjern Enge. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Skjern Enge. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Skjern Enge her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Skjern Enge, et feriehus i Skjern Enge eller en feriebolig i Skjern Enge, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Skjern Enge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Skjern Enge nu!

Vælg mellem 235 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Hyggeligt og åbent område med hyggelige stier mellem sommerhus området
Skaven
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Dejligt område til vandreture, også langs Ringkøbing Fjord.
Skaven
9 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
smukt område
Skaven
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Området lækkert, dog mangler man lidt bedre udvalg i butikken ved campingpladsen
Skaven
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Mangler lidt indkøbs muligheder men ellers et pænt område
Skaven

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet