Emne nr.: 130-P52605
Emne nr.: 130-P52605

I afgør selv, hvad ferieprogrammet skal indeholde, når I lejer et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder lokalområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I beslutter jer for at booke.

Din søgning efter ”sommerhus nymindegab redningsvejen” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan bruge kræfterne på at finde netop det sommerhus, der matcher familiens ønsker.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på uden videre online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den tidligere fiskerlandsby Nymindegab ligger ved den sydlige indgang til Ringkøbing Fjord, en stor kyst sø præget af brakvand.

Nymindegab Ridecenter, der ligger i udkanten af Blåbjerg Klitplantage, har islandske heste som er rolige til nye ryttere og samtidig eventyrlystne til erfarne ryttere.

Ringkøbing Fjord er et af de mest berømte windsurfing områder i Nordeuropa. Dens vidtstrakte område med lavvande gør det til et let og sikkert sted at lære den attraktive sportsgren.

Bork Havn ligger umiddelbart ved den sydlige bred af Ringkøbing Fjord. Den tidligere fiskerlandsby har i dag både en fiskerihavn, lystbådehavn og en havn til husbåde.

Blåbjerg Klitplantage er landets højeste klit med en højde på 64 meter. Plantagen kan krydses via vandre-, cykel- og ridestier.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 3.583 sommerhuse