Ferie ved Skaven Strand er afslapning i hyggelige og charmerende omgivelser. Området er super velegnet til både vandsport, vandre- og cykelture samt til badeferie. Her er desuden helt enestående muligheder for lystfiskeri ved både sø, å, fjord og hav.
Vælg mellem 240 sommerhuse
Lækkert feriehus til 8 personer med alle de faciliteter som man kan ønske sig til en afslappet ferie. Huset ligger i Skaven Strand.
Lækkert feriehus til 8 personer med alle de faciliteter som man kan ønske sig til en afslappet ferie. Til huset hører en dejlig terrasse hvor man kan nyde solen det meste af dagen, mens børnene leger på den store græsplæne. Emne nr. 160-B3044

Skaven Strand er et hyggeligt og meget familievenligt ferieområde ved den sydøstlige del af Ringkøbing Fjord. Vil I gerne slappe af i ro og fred og uforstyrret kunne nyde en smuk solnedgang, så er et sommerhus ved Skaven Strand et rigtig godt valg. Ved Skaven Strand ligger en lille, hyggelig lystbåde- og fiskerihavn og ved siden af den en restaurant med fantastisk flot udsigt over fjorden.

Området er velegnet som udgangspunkt for cykelture til eksempelvis Skjern Enge, men er først og fremmest et paradis for alle typer vandsport. Hos Vand Sports Center Ringkøbing Fjord udbydes kurser og udlejes udstyr, så alle uanset forudsætninger har mulighed for at komme på vandet og prøve f.eks. wind- eller kitesurfing eller kajak.

Der er fine bademuligheder ved Skaven Strand, men hvis I foretrækker brede sandstrande og Vesterhavets bølger i stedet for, er det muligt mange steder inden for en radius af 20-30 km.

Har I lyst til friskfanget fisk på grillen? For de, der gerne vil fiske, er der mange muligheder i området, når I holder ferie ved Skaven Strand. Et skønt udflugtsmål til lystfiskeri er Skaven Fiskesø, som udmærker sig med meget børnevenlige omgivelser. Her er stor sandkasse, trampolin, legeredskaber, minigolf og udendørs bowlingbane. Få kilometer væk ligger Skjern Å, som er Danmarks vandrigeste, og et paradis for lystfiskere på alle niveauer. I Skjern Å er der optimale muligheder for lystfiskeri efter flere arter, hvoraf den mest berømte er ”Skjern-Å-laks”, der er kendt for sin størrelse på op til 20 kg!

Skjern Enge er et unikt naturområde og er særdeles publikumsvenligt. Hele området danner basis for et enestående fugleliv, som blandt andet kan observeres fra forskellige udsigtstårne. På Skjern Enge er der gode muligheder for spændende ture til fods, på cykel eller til hest på de mange stier ud i området, hvor åen blandt andet kan krydses enten med trækfærger eller ved hængebroen Kong Hans’ Bro ved Skjern. Der er ligeledes mange skønne naturoplevelser i vente, hvis I begiver jer på udflugt med kano eller kajak i å-systemet.

Fra midten af juni til starten af september afholdes der hver onsdag markedsdage i Tarm, som ligger 12 km fra Skaven Strand. De stemningsfulde markeder foregår i idylliske omgivelser ved bybækken og trækker hvert år et bredt udvalg af kræmmere samt et stort antal turister til.

Leje af sommerhus Skaven Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Skaven Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Skaven Strand har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Skaven Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Skaven Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Skaven Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Skaven Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Skaven Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Skaven Strand her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Skaven Strand, et feriehus Skaven Strand eller en feriebolig Skaven Strand er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Skaven Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Skaven Strand nu!

Vælg mellem 240 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Hyggeligt og åbent område med hyggelige stier mellem sommerhus området
Skaven
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Dejligt område til vandreture, også langs Ringkøbing Fjord.
Skaven
9 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
smukt område
Skaven
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Området lækkert, dog mangler man lidt bedre udvalg i butikken ved campingpladsen
Skaven
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Mangler lidt indkøbs muligheder men ellers et pænt område
Skaven

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet