Nymindegab Strand er velegnet til windsurfing – og naturligvis til alt det, der hører en familieferie ved Vesterhavet til; Sandslotte, solbadning, leg og indsamling af sten og skaller. Stranden har det eftertragtede Blå Flag, der vidner om høj kvalitet af badevand og miljøforhold ved stranden. Kiosk, toilet og p-plads er lige i nærheden. Nyd solnedgangen fra toppen af en klit til lyden af havet.
Vælg mellem 57 sommerhuse
Et virkeligt flot og indbydende luksushus til 8 personer med fredelig beliggenhed på en naturgrund i det gamle fiskerleje Nymindegab.
Et virkeligt flot og indbydende luksushus til 8 personer med fredelig beliggenhed på en naturgrund i det gamle fiskerleje Nymindegab. Huset ligger centralt for indkøb, men også for lange spadsereture ved både vand og skov. Emne nr. 328-A1878

Naturområdet mellem hav og fjord er fyldt med stisystemer til både vandre- og cykelture. I klitterne langs landevejen er der stier til både Søndervig og Nr. Nebel. Prøv også de sjove skinnecykler, der kan lejes ved Statoil i Nr. Nebel. Turen starter ved byggemarkedet samme sted og går helt til Nymindegab. Nyd turen og den uforstyrrede skønne natur. Har I ikke selv cykler med, er der cykeludlejning flere steder i området. En ridetur på stranden er også en oplevelse i topklasse. Ture arrangeres af bl.a. Søndervig Hestecenter/Ranch og A Krywilygård Hesteudlejning.

På Nymindegab Museum kan I opleve en kulturhistorisk udstilling med 200 af de lokale kunstmaleres malerier af bl.a. fiskerlivet ved Nymindegab samt arkæologiske fund fra jernalderen og vikingetiden. Besøg også den nu fredede redningsstation i Nymindegab. Redningsbåden, der står udrustet som til en redningsaktion, er Danmarks ældste.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på vikingernes liv her på egnen for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, skyd med bue og pil, lav smykker og andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der et vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.

Skjern Enge er et fantastisk naturområde, som er særdeles publikumsvenligt, også for bevægelseshæmmede. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne. Skjern Å er Danmarks vandrigeste å, og naturen i ådalen er helt unik med storslåede landskaber og levested for en række planter og dyr af international betydning, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Åen er også Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg.

I det hele taget byder området på helt unikke muligheder for lystfiskeri ved sø, å, fjord, hav og put & take søer. I Hvide Sande kan I fiske fra molerne og stranden eller tage med kutteren M/S Solea ud på havet. Oplev den særlige stemning på havnen og nyd alt godt fra havet på en af restauranterne i byen eller køb friskfangede fisk med hjem, hvis I ikke fanger dem selv.

Ringkøbing er noget helt særligt med de brostensbelagte stræder og de skønne gamle huse med stokroser i forhaverne. Bykernen omkring det charmerende torv står i dag, som det gjorde i begyndelsen af 1800-tallet. Kig indenfor i de mange specialbutikker og nyd det hyggeligt havnemiljø og udsigten over den smukke Ringkøbing Fjord.

I Nørre Nebel finder I også et rigt handelsliv med flere supermarkeder, apotek, restauranter og specialbutikker både inden for fødevarer, mode og kunsthåndværk, og om lørdagen er der i sommermånederne kræmmermarked ved byggemarkedet.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder SeaWest på masser af sjov for legebørn i alle aldre. Her er underholdning nok til en hel dag med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness.

Leje af sommerhus i Nymindegab med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Nymindegab med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Nymindegab har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Nymindegab nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Nymindegab - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Nymindegab. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Nymindegab. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Nymindegab hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Nymindegab her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nymindegab, et feriehus i Nymindegab eller en feriebolig i Nymindegab, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Nymindegab til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nymindegab nu!

Vælg mellem 57 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Mangler lokal mulighed for indkøb og to-go ma
Nymindegab
2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
The bushes around the house needs some cutting, this will reduce the number of spiders in the house.
Nymindegab
3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 maj
Skøn natur med gode vandrestier
Nymindegab

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet