Sommerhusområdet ved Nr. Nebel er et dejligt ferieområde, hvor alt ånder fred og ro. Tæt på plantager med nåletræer, store arealer med klithede og skov og et vidt forgrenet stisystem fra sommerhusene ned til havet. Strandene ved Houstrup og Nymindegab er nogle af Danmarks bedst besøgte strande, og det skønne område er som skabt til udendørs aktiviteter som strandture, cykel- og vandreture.
Vælg mellem 80 sommerhuse
Eksklusivt fritidshus til 8 personer med 2 skønne terrasser beliggende på en dejlig naturgrund i Nørre Nebel, hvor der også er plads til leg og boldspil.
Eksklusivt fritidshus til 8 personer med 2 skønne terrasser beliggende på en dejlig naturgrund, hvor der også er plads til leg og boldspil. Huset er perfekt for 2 familier - også børnefamilier, idet huset har egen sandkasse og gyngestativ samt 2 børnesenge og 2 højstole. Emne nr. 011-30247

Vejen til Houstrup Strand går gennem plantagen og videre gennem et uberørt klitområde til p-pladsen, hvor det Blå Flag vidner om rent vand, fint strandmiljø og faciliteter, som f.eks. toiletter. Blot en enkelt klitrække skal forceres, så står I over for det storslåede syn af Vesterhavet og hvid sandstrand, så langt øjet rækker. Sandet er perfekt til at bygge og grave i, klitterne giver læ til solbad og afslapning, og vandkanten er perfekt til en soppe- eller gåtur. Ta’ madkurven med og bliv her, så I ikke går glip af den smukke solnedgang.

Der er cykeludlejning i Houstrup, hvor I også kan få kort over ture til bl.a. Naturpark Vesterhavet ved Oksbøl og Vejers Strand, til Filsø og Henne Strand. Mellem byerne Nymindegab og Nr. Nebel er der cykelsti i klitterne. I kan også leje en skinnecykel og følge den gamle jernbane mellem de to byer.

I Nørre Nebel finder I et rigt handelsliv med flere supermarkeder, apotek, restauranter og specialbutikker med fødevarer, mode og kunsthåndværk, og om lørdagen er der i sommermånederne kræmmermarked ved byggemarkedet.

På Nymindegab Museum kan I opleve en kulturhistorisk udstilling med 200 af de lokale kunstmaleres malerier samt arkæologiske fund fra jernalderen og vikingetiden. Besøg også den nu fredede redningsstation i Nymindegab. På hvalmuseet ligger skelettet af en 12 m lang kaskelothval, som strandede på stranden ved Nymindegab i 1990. De specielle esehuse blev brugt til opredning af fiskegarn og opbevaring af fiskeredskaber og var bolig for esepigerne, der havde til opgave at sætte madding (es) på linerne.

Bork havn er et lille idyllisk fiskerleje smukt beliggende ved sydenden af Ringkøbing Fjord. Her er både en børnevenlig badestrand og et af Nordeuropas bedste kite- og vindsurfområder. Havnen har en legeplads, spisesteder og indkøbsmuligheder og kræmmermarked hver søndag. Lidt vest for Bork Havn ligger naturreservat Tipperne, der er en af Danmarks vigtigste rastepladser for trækfugle. For ikke at forstyrre fuglene, er det ikke tilladt at gå på engene langs vejen. Derimod kan man fra fugletårnet gå en tur på et par km, og bag laboratoriet og det store fugletårn er der en udstilling om Tippernes landskab, planter og fugle.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på vikingernes liv, som de levede her på egnen for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, skyd med bue og pil, lav smykker og andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.

Skjern Enge er et fantastisk naturområde og særdeles publikumsvenligt. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, fiskepladser og udsigtstårne, hvor også kørestolsbrugere kan være med. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren.

Skjern Å er Danmarks vandrigeste, og naturen i ådalen er helt unik med storslåede landskaber og levested for en række sjældne og truede planter og dyr af international betydning. Åen er også Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og kan veje op til 20 kg. I området ved Nr. Nebel er der også mange muligheder for at fiske i put & take søer, ved fjord og hav.

I kan nemt bruge en hel dag i det store tropiske badeland Dayz Seawest ved Nr. Nebel. Prøv f.eks. de vilde vandrutsjebaner på 110 og 115 m, leg med vandkanoner og lad jer drive med i modstrømskanalen. I rolige grønne omgivelser er der et børnebassin med rutsjebaner for de yngste børn, et 29 C bølgebassin og 34 C spabade. I centret kan man også bowle, spille mini fodbold og minigolf og benytte de forskellige baner i sportshallen. Centret har også et kreativt værksted, et legeland for 3 – 12 år, et fitnesscenter og en wellness afdeling med mulighed for tilkøb af diverse behandlinger.

Leje af sommerhus ved Nr. Nebel med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Nr. Nebel med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Nr. Nebel er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Nr. Nebel nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Nr. Nebel - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Nr. Nebel. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Nr. Nebel. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Nr. Nebel hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Nr. Nebel her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Nr. Nebel, et feriehus ved Nr. Nebel eller en feriebolig ved Nr. Nebel, er der ingen, der har en billigere pris, end vi har. Feline betyder ferie ved Nr. Nebel til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Nr. Nebel nu!

Vælg mellem 80 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 3 børn 2 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Rigtig dejlig områd
Houstrup
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt område, mange stier til gå eller cykelture. Skøn strand ikke langt væk.
Houstrup
3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 oktober
Frisk natur, mange seværdigheder i passende køreafstand, fin afstand til indkøb.
Houstrup

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet