Det fantastiske naturlandskab rundt om Ringkøbing Fjord indbyder til en dejlig familieferie. Skjern, Danmarks yngste by, imponerer med sin moderne stemning, og handelsbyen er det perfekte sted for en familieferie i skønne rammer.
Vælg mellem 119 sommerhuse
Sommerhus Skjern_160-B4040
Emne nr. 160-B4040

Oplev Danmark fra sin smukkeste side under ferien i Ringkøbing-Skjern. Allerede ved ankomsten begejstres man af det enestående landskab ved fjorden, og det er svært at modstå fristelsen om at tage på ture ud i det charmerende område.

Familier, der beslutter sig for at tage på ferie i Skjern, kan med fordel leje et sommerhus som udgangspunkt for feriens mange oplevelser.

I handelsbyen Skjern kan man nyde bymiljøet men også den herlige natur. Rundt om sommerhusområdet ved Stauning står der afslapning på programmet. Her vil I med garanti glemme hverdagens stress og jag for en stund.

Vælg et sommerhus, der passer lige netop til jeres behov, så har I det bedste udgangspunkt for en afslappende og naturnær familieferie ved Ringkøbing Fjord.

Til de mest populære udflugtsmål i området hører det nærtliggende fiskerleje Bork Havn. Herfra har vikingerne startet deres togter ud i den vide verden. På vikingehavnen i Bork, står alt dermed i vikingernes tegn, når besøgende føres tilbage til længst forgangne tider. Inde i byen ligger en gågade, hvor man kan købe ind til det daglige behov, og ellers lokker Skjern med et stort udbud af butikker.

Hvis man er vild med vandsport og naturen generelt, så er naturparadiset i Skjern Nationalpark den oplagte udflugtsmulighed. Her kan familien leje en sejlbåd, sætte kursen mod spændende oplevelser og opleve området fra vandsiden.

Er man til windsurfing eller kajak er regionen omkring Skjern også ideel. Skjern Å, der snor sig gennem Ringkøbing-Skjern og dermed også handelsbyen Skjern, er Jyllands vandrigeste flod.

Skjern indbyder til en dejlig strøgtur og man kan bruge flere timer i butikkerne og på de familievenlige caféer og restauranter. Mindst lige så skøn er naturruten langs åen, hvor I kan nyde den smukke naturkulisse, der befinder sig midt i byen. I Skjern bymidte finder I blandt andet også statuen af Holger Danske, der er en af Danmarks sagnomspundne helte.

Et andet highlight i Skjern er kunstværkerne af Piet Hein, der passende har fået titlerne „Ægget“ og „Kysset“. Kunstneren har tidligere haft sin bopæl i Skjern, og måske netop derfor er begge værker blandt designkunstnerens mest kendte skulpturer.

Hvis man er mere til en stille stund, kan man altid nyde den dejlige natur på en vandre- eller cykeltur langs åen. Fra fugletårnene i området har man alle muligheder for at betragte den fantastiske flora og fauna ved vandet.

Halvøen Tipperne er en af landets smukkeste naturområder, og det kan på alle måder betale sig at tage på opdagelsestur rundt om fjorden. To sikre hits på ferien i Skjern er naturstierne, der til dels fører gennem klitterne og selvfølgelig strandene langs fjorden og havet, hvor der kan bades på varme dage.

Nyd også en hyggelig familiepicnic på stranden efterfulgt af en lang gåtur, hvor I kan fylde kurven med muslinger og andre sjove strandfund.

Privat sommerhusudlejning i Skjern - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Skjern har private ejere. Af den grund kan man reelt udelukkende leje et privat sommerhus i Skjern. Når du vælger at leje sommerhus privat i Skjern hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service i alle ferieområder via Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Skjern? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat i Skjern hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Skjern

Her finder du døgnet rundt det største udvalg af sommerhuse i Skjern. Feline tilbyder dig sommerhuse i Skjern fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle.

Leje af sommerhus i Skjern med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Skjern med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Skjern på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Skjern - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Skjern. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Skjern. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Skjern her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Skjern, et feriehus i Skjern eller en feriebolig i Skjern er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Skjern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Skjern nu!

Vælg mellem 119 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    I Bork Havn, i en afstand af ca. 10 minutters gang til et af Danmarks bedste windsurfingsteder med en af Danmarks største windsurfingskoler ligger dette dejlige sommerhus til 6 personer.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.