I Tarm tæt på Skjern Enge og Ringkøbing Fjord ved den danske vestkyst finder I et stort udvalg af skønne og attraktive sommerhuse. Her er der plads til hele familien. Udover en enestående natur, vil I også komme helt tæt på områdets historie, når I holder ferie i Tarm.
Vælg mellem 312 sommerhuse
Sommerhus Tarm_130-P52054
Emne nr. 130-P52054

Sommerhusene ved Tarm fordeler sig over Lønborg, Foersum og Hemmet. Sommerhusene langs Ringkøbing Fjords sydside er meget populære. Herfra er der kun få skridt ud i den smukke natur.

På de grønne områder ved Skjern Enge, ved Tipperne og i området omkring Vest Stadil Fjord vil I opleve et fantastisk fugleliv.

Halvøen Tipperne og Værneengene er samlet set Nordeuropas største fuglereservat. Hundredvis af trækfugle, deriblandt ænder, gæs og svaner, holder hvert år hvil i området.

Ved Vesterhavet og rundt om Hvide Sande kan I tage på ture i klitterne, i hedeområdet og i marsken. Områdets forskellige udtryk er en naturoplevelse udover det sædvanlige. Træk vejret dybt i den friske luft og tag den nye energi med hjem, når ferien atter slutter.

Rundt om Tarm er der nok at se og opleve – og Vesterhavet er udflugtsmål nummer 1. En tur til havet er en fornøjelse på alle årstider.

Derudover er der også mange andre ting at give sig til: En tur til fuglereservatet en historisk by, en flod, en vikingeby og meget mere. Bork Havn ligger lige op ad feriebyen Hemmet. Her træder I ind i en gammel vikingeby fuld af historier, håndværk og spændende vikingefund.

Bork Havn er del af Ringkøbing-Skjern Museum og der vil derfor være aktiviteter for familien året rundt, deriblandt udklædningslege, vikingespil, forelæsninger og historiefortællinger, der alle omhandler den spændende vikingetid.

Ringkøbing er i sig selv en fantastisk og idyllisk lille handelsby fra det 15. århundrede. Tag på en hyggelig tur gennem de brostensbelagte gader og husk at kigge jer til både højre og venstre, hvor de gamle byhuse og købmandsbutikker giver byen sin særlige charme.

På Ringkøbing Museum vil I altid kunne finde en spændende udstilling. Museet arrangerer også guidede ture til bunkerne og fæstningen fra Anden Verdenskrig, der ligger nord for Søndervig.

Sommerhusferien i Tarm ved Bork Havn og den danske vestkyst er en fornøjelse for både små og større børn. Her er der aktiviteter for alle aldre, og I er dermed sikret at hele familien vil vende glade tilbage fra ferien.

Udover Bork Vikingehavn, står der også eventyr på programmet i WOW-Park. Her kan man klatre højt oppe i trækronerne, og der er klatreudfordringer for alle aldersgrupper. Familiens mindste kan fornøje sig i Bork Legeland. Her venter 2.500 kvadratmeter indendørs legeplads med rutsjebaner, klatreborge og trampoliner.

I Haunstrup, godt en halv time fra Tarm, kan I se på sjældne dyr i Jyllands Park Zoo. Mere end 500 dyr fra hele verden og et søløve-show sørger for, at dagens underholdning er i hus.

Fiske-, ride-, surf- eller cykelture? Hvad skal jeres ferie i Danmark byde på? Vesterhavet byder på lidt større bølger, mens Ringkøbing Fjord er lidt mere familievenlig. Klitterne er det perfekte sted til rideture, sport og leg. Både i Tarm og ved Skjern Enge kan I kaste snøren ud efter aftensmaden. Lige meget hvad I finder på, vil I med garanti huske tilbage på ferien længe efter den er slut.

Leje af sommerhus i Tarm med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Tarm med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Tarm har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Tarm - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Tarm. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Tarm. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Tarm her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Tarm, et feriehus i Tarm eller en feriebolig i Tarm er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Tarm til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Tarm nu!

Vælg mellem 312 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Hyggeligt og åbent område med hyggelige stier mellem sommerhus området
Skaven
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Dejligt område til vandreture, også langs Ringkøbing Fjord.
Skaven
9 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
smukt område
Skaven
6 voksne 1 barn 0 husdyr 10 overnatninger 2024 marts
Dejlig natur, 4,5 km til indkøb
Hemmet Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Området lækkert, dog mangler man lidt bedre udvalg i butikken ved campingpladsen
Skaven

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet