Emne nr.: 130-P52612
Emne nr.: 130-P52612

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Din søgning efter ”sommerhus i nymindegab med pool” er lige kommet på at lykkes. Hos os finder du nemlig til hver en tid det største, samlede udvalg af skønt beliggende sommerhuse med pool. Mængden af sommerhuse, du får mulighed for at vælge mellem, har stor betydning for, hvor vellykket en ferie I får; jo flere sommerhuse der er, jo bedre muligheder har du for, at alle ønsker kan blive opfyldt.

Et sommerhus med swimmingpool er den ultimative form for ferie. I har fri adgang til jeres egen pool og vil med garanti nyde de hyggelige timer, I kommer til at tilbringe sammen i det skønne, tropeagtige klima i poolafdelingen.

Ønsket om at slippe væk fra jeres hektiske hverdag melder sig med mellemrum, men i hovedparten af året er det så godt som umuligt, at I alle kan tage en hel uge fri samtidig. Heldigvis er det heller ikke tvingende nødvendigt. Mindre kan nemlig også gøre det, og en weekend eller en miniferie på 2-3 dage, hvor I kan slippe væk, og hvor I har tid til at være sammen, er guld værd.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nymindegab går for at være centrum for et ferieområde i nordvest af region Syddanmark.

Blåbjerg Klitplantage er landets højeste klit med en højde på 64 meter. Plantagen kan krydses via vandre-, cykel- og ridestier.

I den nordvestlige udkant af Bork Havn ligger Bork Vikingehavn, et frilandsmuseum der også er populært blandt børn, og som tager jer med på en tidsrejse til en vikingeby.

Der er flere surferskoler i området omkring Nymindegab. Hvide Sande, Nørre Nebel og Hemmet er nogle af de mest kendte steder for surferlejre og surferbutikker.

Stranden ved Nymindegab er en af Jyllands smukkeste og reneste strande. Bred og dækket af hvidt sand inviterer stranden hele familien til at nyde forskellige strandaktiviteter.

Den lave trafik gør det muligt for dine børn at have stort set ufarligt køresjov på cyklen.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse