Houstrup har en af Danmarks bedst besøgte strande. Stranden er både lang og bred, fri for biler og med uberørte klitter, så langt øjet rækker. Her er fine faciliteter; p-plads lige bag klitten, toiletter og ikke mindst det eftertragtede Blå Flag, der vidner om godt badevand og strandmiljø. Stranden er velegnet til windsurfing, ridning, cykling og selvfølgelig strandliv med afslapning og leg.
Vælg mellem 695 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 7 personer med spabad beliggende på en stor, ugenert naturgrund i Houstrup, i gåafstand fra Blåbjerg Plantage og den kilometerlange, hvide sandstrand.
Hyggeligt sommerhus til 7 personer med spabad beliggende på en stor, ugenert naturgrund i gåafstand fra Blåbjerg Plantage og den kilometerlange, hvide sandstrand. Huset er et godt udgangspunkt for et væld af udflugtsmuligheder som området tilbyder. Emne nr. 090-39184

Gå en uforstyrret tur langs vandkanten, led efter rav, saml skaller og sten og nyd synet af det store hav. Eller luk øjnene og hør havets brusen. Stranden er perfekt til en dag i samvær med familien, og intet sted er det smukkere at nyde en solnedgang end i klitterne ved den danske vestkyst.

Området ved Houstrup har et stort stisystem, der rækker helt ud gennem klitterne til stranden og til Blåbjerg Plantage, der ligger tæt ved, så I kan komme vidt omkring til fods eller på cykel. I Blåbjerg Plantage finder I også gode mountain bike ruter, og kommer I op på toppen af Danmarks højeste klit, finder I den berømte Blåbjerg Sten og et fantastisk udsyn over skov, enge og søer. Her er også fine ridestier, og islandske heste kan lejes i Stutteri Vestkysten ved Blåbjerg Plantage.

Har I ikke selv cykler med på ferie, er der cykeludlejning i Houstrup, hvor de bl.a. kan anbefale ture af varieret længde til Naturpark Vesterhavet ved Oksbøl og Vejers Strand, til Filsø og Henne Strand og langs klitterne til Nymindegab.

Skjern Enge er et fantastisk naturområde, som er særdeles publikumsvenligt, også for bevægelseshæmmede. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren. Cykler kan tages med ombord, så cykelturen kan fortsættes på den anden side.

Skjern Å er Danmarks vandrigeste å, og naturen i ådalen er helt unik med storslåede landskaber og levested for en række planter og dyr af international betydning, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Blandt de tusindvis af fugle, der holder rast i Skjern Enge, findes også spændende gæster som skestork, sorthalset lappedykker og havørne.

Skjern Å er også Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg. I det hele taget byder området på helt unikke muligheder for lystfiskeri ved sø, å, fjord, hav og put & take søer.

Lidt syd for Houstrup ligger den hyggelige Henne Strand med et stort udvalg af butikker og restauranter. I Nørre Nebel finder I et rigt handelsliv med flere supermarkeder, apotek, restauranter og specialbutikker både inden for fødevarer, mode og kunsthåndværk, og om lørdagen er der kræmmermarked foran byggemarkedet.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder SeaWest på masser af sjov for børn i alle aldre – og deres forældre. Her er underholdning nok til en hel dag med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness.

På campingpladsen finder I udendørs svømmepøl, tennisbaner og legeplads med mini golf. I Outrup lige syd for Nørre Nebel kan I hygge jer med et spil fodboldgolf. Dagene bliver hurtigt for korte på ferie i Houstrup.

Leje af sommerhus Houstrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Houstrup med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Houstrup på den letteste måde. Lej dit sommerhus Houstrup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Houstrup - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Houstrup. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Houstrup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Houstrup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Houstrup her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Houstrup, et feriehus Houstrup eller en feriebolig Houstrup er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Houstrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Houstrup nu!

Vælg mellem 695 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 3 børn 2 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Rigtig dejlig områd
Houstrup
5 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Naturen
Lønne
4 voksne 4 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 september
Dejligt roligt
Lønne
20 voksne 3 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2023 august
Støj fra håndværkere
Houstrup
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt område med masser af plads
Houstrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet