Ved Hemmet Strand er man tæt på både Skjern Å, der er Danmarks vandrigeste, på Ringkøbing Fjord samt Vesterhavet. Her kan I finde fred og ro i den dejlige natur – helt optimale omgivelser til afslapning! Samtidig er Hemmet Strand også et område, der har et alsidigt udvalg af attraktioner for hele familien inden for kort køreafstand.
Vælg mellem 75 sommerhuse
Flot sommerhus til 5 personer beliggende i Hemmet Strand, lige ud til Ringkjøbing Fjord - vandet kan anes fra træterrasen og endda fra det ene soveværelse.
Flot sommerhus til 5 personer beliggende lige ud til Ringkjøbing Fjord - vandet kan anes fra træterrasen og endda fra det ene soveværelse. Med en bred træterrasse på to sider at huset, har man al mulighed for at nyde husets skønne beliggenhed og den flotte vestjyske natur. Emne nr. 074-C11224

Hemmet Strand er et lille, hyggeligt ferieområde beliggende mellem Bork og Skaven i den sydøstlige del af Ringkøbing Fjord. Hvis I er på udkig efter rolige og fredfyldte omgivelser, så I slappe af og nyde jeres ferie sammen, er Hemmet Strand det ideelle valg. Med et feriehus ved Hemmet Strand har I et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter i nærområdet.

Vandet ved Hemmet Strand er lavt og meget velegnet til windsurfing. Foretrækker I Vesterhavet ligger det kun 15-20 km væk. Havets bølger, de lange, fine sandstrande og skønne klitter er et besøg værd hele året rundt. Om sommeren er her dejligt at bade, og hele året kan I samle sten og skaller, lede efter rav, flyve med drage eller blot gå en tur i vandkanten og nyde den friske luft og duften af det salte vand.
Der er virkelig gode muligheder for lystfiskeri i omegnen af Hemmet Strand. Først og fremmest Skjern Å, men også eksempelvis en af de mange fiskesøer på egnen. Hemmet Fiskesø ligger kun 3 km væk og er en dejlig fiskeplads med god læ og fine fangstmuligheder.

Andre aktivitetsmuligheder er vandre- og cykelture langs fjorden eller på Skjern Enge, hvor den skønne natur og det rige fugleliv kan nydes hele året. Fra taget af Pumpestation Nord er der en virkelig god udsigt over området samt informationstavler om den spændende historie, Skjern Å har. Hvis I benytter trækfærgerne kan åen krydses til fods eller med cykel over til øen Kalvholm.

Besøg også museet ”Gåsemandens Gård” i Hemmet, der er et fredet husmandsted fra 1789 og et af Ringkøbing-Skjern Museums 14 spændende besøgssteder, som også indbefatter blandt andet Fahl Kro og Bork Vikingehavn. Sidstnævnte er i juli og august samt ugerne 41-43 beboet af ”rigtige vikinger”, der står klar til at give de besøgende en fantastisk og uforglemmelig oplevelse!

Holder I ferie ved Hemmet Strand bør I også køre ind og opleve ægte markedsstemning i de idylliske omgivelser ved bybækken i Tarm by, der ligger 16 km fra Hemmet Strand. Markederne afholdes hver onsdag fra midten af juni til starten af september og trækker hvert år et bredt udvalg af kræmmere samt et stort antal turister til.

Der er lagt op til en både sjov og aktiv dag med en tur i Bork Legeland, der ligger ca. 10 km fra Hemmet Strand. Her har i hele 2500 m2 og en mængde forskellige forlystelser at underholde jer med. Spænding, leg eller hygge – det hele er muligt hos Bork Legeland, hvor der er aktiviteter og faciliteter for både børn, unge og voksne.

Tema minigolf kan I også prøve i nærheden af Hemmet Strand. Det foregår hos Bork Havn Vikingegolf, hvor de 12 baner hver har 2 huller – et til voksne og et til børn. En sjov og hyggelig aktivitet for hele familien.

Leje af sommerhus Hemmet Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Hemmet Strand med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Hemmet Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Hemmet Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hemmet Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Hemmet Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Hemmet Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Hemmet Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hemmet Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo absolut ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Hemmet Strand, et feriehus Hemmet Strand eller en feriebolig Hemmet Strand er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Hemmet Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hemmet Strand nu!

Vælg mellem 75 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 1 barn 0 husdyr 10 overnatninger 2024 marts
Dejlig natur, 4,5 km til indkøb
Hemmet Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Rolig, ikke langt til vandet, mange lejrpladser
Hemmet Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Masser af skønne gå ture og en hyggelig bugt og masser af kite surfere.
Hemmet Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Meget køn og afvekslende natur. Hyggelige turist byer og ikke at glemme Vesterhavet.
Hemmet Strand
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 april
I Hemmet kommer man virkelig væk fra hverdagen
Hemmet Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet