Tættere på kommer I ikke: Når I lejer et sommerhus ved Skjern Å, kommer naturen helt ind i stuen til jer. Den mest vandrige flod i Danmark er særlig kendt for sin laksebestand. Dette naturparadis lokker lystfiskere og andre naturmennesker til i stor stil. Her kan familien nyde en ferie fuld af spændende aktiviteter.
Vælg mellem 220 sommerhuse
Sommerhus Skjern Å_160-B3135
Emne nr. 160-B3135

Hele området omkring Skjern Å er kendt for sin store forekomst af forskellige fuglearter. Ringkøbing Fjord er med sine 300 kvadratkilometer Danmarks største kystnære sø. Den 30 kilometer lange sø ligger lige udenfor døren, når I lejer et sommerhus ved Skjern Å.

Odden Holmsland Klit deler fjorden fra det åbne hav. Her ved Vesterhavet støder I allerede på det næste fantastiske stykke natur: Tipperen med sin store forekomst af fugle.

På familieferien i et sommerhus ved Ringkøbing Fjord, kan det betale sig at tage turen op langs Skjern Å til handelsbyen Skjern. Skjern er den næststørste by i området og den yngste markedsby. I Skjern kan I følge kunstruten, hvor I vil komme forbi nogle helt særlige kunstværker eller tage til den hollandske mølle, der også byder på forskellige udstillinger året rundt.

Ringkøbing er Vestjyllands mini-hovedstad. Den lille by er fuld af liv og summen. Her kan man slentre gennem de smalle gader, langs de fine huse. Hold øje til alle sider, hvor de gamle byhuse og købmandsbutikker ligger side om side.

Om sommeren kommer flere designere og kunsthåndværkere til Ringkøbing, fordi byen byder på et bredt kulturudvalg. Hvide Sande med den smukke strand, fiskekutterne, frisk fisk og fantastiske klitområder er også et besøg værd.

Hvornår har du sidste gang klatret i trætoppene? Når I er på sommerhusferie ved Skjern Å, kan I lege Tarzan og Jane i WOW-Park. Børn, unge og voksne får sig uden tvivl en særlig oplevelse med hjem fra ferien! Her er også en hyggelig café med lokale lækkerier.

I Tarm finder I alt, hvad I skal bruge på en aktiv ferie. Tag i svømmehallen, hvor der venter 60 meter rutsjebane og et børnebassin til vandhundene samt et fitnessrum. I kan også tage til Adventure Park i Ringkøbing og spille minigolf eller besøge Bork Legeland i Hemmet.

Knap 10 kilometer fra jeres sommerhus ligger vikingebyen Bork Havn, der er et paradis for både familiens lidt yngre og lidt ældre børn. Her ligger en sandstrand, der er ideel for småbørnsfamilier, fordi vandet i fjorden er mere rolig end ved havet. Her er både mulighed for at fiske og tage på bådture. I vikingehavnen er der aktiviteter for familien året rundt.

Oplev ferieområdet på en tur med cykel elle vandresko – eller tag på en hyggelig fisketur, hvor I kan fange laks til aftensmaden i Skjern Å.

Leje af sommerhus ved Skjern Å med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Skjern Å med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Skjern Å på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse ved Skjern Å - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus ved Skjern Å. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Skjern Å. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Skjern Å her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Skjern Å, et feriehus ved Skjern Å eller en feriebolig ved Skjern Å er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie ved Skjern Å til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Skjern Å nu!

Vælg mellem 220 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Området lækkert, dog mangler man lidt bedre udvalg i butikken ved campingpladsen
Skaven
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Mangler lidt indkøbs muligheder men ellers et pænt område
Skaven
1 voksen 2 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 februar
Dejligt område. Ærgerligt der bliver reklameret med der er en butik - som så ikke har åben.
Skaven
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Naturen er skøn mange gå og cykel stier smuk havn god strand
Skaven
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 september
Stor dejlig have og lækker strand
Skaven

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet