Hold ferie midt i et fantastisk landskab ikke langt fra Vesterhavets vidtstrakte strande i Lønborg. Her løber vandet fra Skjern Å ud i Ringkøbing Fjord og videre ud i havet. Skjern Enge og Ringkøbing Fjord er blot to af områdets mange højdepunkter.
Vælg mellem 347 sommerhuse
Sommerhus Lønborg_121-24-2077
Emne nr. 121-24-2077

Helt tæt på det vidunderlige landskab ligger de fantastiske sommerhusområder ved Lønborg, Skuldbøl og Stauning. Skjern Å breder sig i mange små søer og kanaler ved Skjern Enge, deriblandt Skænken Sø, Sydlige ParallelKanal og Hestholm Sø.

I Skjern Enge kan I tælle, hvor mange af de 200 forskellige fuglearter I når at se på turen gennem det flotte landskab. Nogle af arterne, såsom havørnen, skestorken og rørdrummen, er sjældne gæster i Danmark, hvilket blot gør turen endnu mere spændende.

De mere gængse fuglearter som svaner, ænder og gæs overvintrer her også. Hvis man er fugleven med stort F, kan en smuttur til halvøen Tipperne i den sydlige del af Ringkøbing Fjord samt området ved Værnengene varmt anbefales.

Skjern Å er Danmarks vandrigeste vandløb og har sit udspring i naturreservatet Tinnet Kraz og sin udmunding i Vesterhavet. På sin vej til havet strømmer den gennem Ringkøbing Fjord og Skjern.

I Skjern kan I besøge den hollandske mølle, der byder på spændende udstillinger eller følge den fascinerende kunstrute, der fører jer forbi flere spændende værker. Deriblandt Ægget, Masken og Kysset samt en fredsmur.

I Hvide Sande er et besøg på fiskeauktionen en helt særlig oplevelse. Men også fiskerimuseet, sluseanlægget og klapbroen er populære attraktioner. Tag også på en hyggelig spadseretur gennem Ringkøbings gamle gader.

I WOW-Park i Skjern kan I kravle rundt i trækronerne: Klatreparken byder på eventyr for både børn og voksne. Banerne varierer fra let til svær, så der er udfordringer for enhver alder, og parken er det perfekte sted for alle, der har lyst til at tilbringe en aktiv dag i naturen.

I Adventure Park ved Ringkøbing kan I få nogle hyggelige timer til at gå med minigolf og adventuregolf samt andre hyggelige familiefornøjelser i den smukke park. I halvlegen kan I forsyne jer med snacks fra caféen.

Det indendørs legeland i Bork er det perfekte sted at aktivere familiens mindste. Her venter mange timers leg i karruseller, rutsjebaner og klatrestativer. Der er også sørget for forskellige aktiviteter for de voksne.

Hvis man gerne vil ud og vandre eller cykle på sin sommerhusferie, er Lønborg det ideelle sted. Her fører talrige stier jer gennem den smukke region. Ved strandene langs Vesterhavet og fjorden kan I prøve kræfter med forskellige aktiviteter på vandet, deriblandt sejlsport, surfing, SUP og wakeboarding.

Området omkring Lønborg er et surfparadis. Mens Vesterhavet byder på masser af udfordringer for de øvede, kan nybegyndere starte ud på den mere rolige fjord med de lave bølger og den bløde sandbund.

Lystfiskere får ikke et bedre udgangspunkt end i Ringkøbing Fjord og langs mundingen ved Skjern Å. Her mødes salt- og ferskvand, hvilket trækker mange forskellige fiskearter, deriblandt gedde, aborre og ål – og en helt særlig lakseart. Næsten overalt langs vandet kan I finde en beskyttet plads i sivet, hvorfra I kan nyde de herlige og rolige timer med fiskestangen.

Leje af sommerhus i Lønborg med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Lønborg med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Lønborg på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Lønborg - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Lønborg. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Lønborg. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Lønborg her

Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Lønborg, et feriehus i Lønborg eller en feriebolig i Lønborg, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Lønborg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lønborg nu!

Vælg mellem 347 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Hyggeligt og åbent område med hyggelige stier mellem sommerhus området
Skaven
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Dejligt område til vandreture, også langs Ringkøbing Fjord.
Skaven
9 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
smukt område
Skaven
6 voksne 1 barn 0 husdyr 10 overnatninger 2024 marts
Dejlig natur, 4,5 km til indkøb
Hemmet Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Området lækkert, dog mangler man lidt bedre udvalg i butikken ved campingpladsen
Skaven

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet