Lønne ved Houstrup er et hyggeligt ferieområde i en uforstyrret plantage med nåletræer og klitter, hvor et vidt forgrenet stisystem gør det nemt at trave eller cykle fra sommerhusene og ned til havet. Houstrup har en af Danmarks bedst besøgte strande, og Blåbjerg Plantage byder på en unik udsigt fra Danmarks højeste klit, mountainbike ruter og ridestier. Tæt på ligger Nymindegab og Henne Strand.
Vælg mellem 40 sommerhuse
For enden af en lukket vej i Lønne ligger dette hyggelige feriehus til 6 personer. Huset er nyligt restaureret og fremstår meget velplejet.
For enden af en lukket vej ligger dette hyggelige feriehus til 6 personer. Huset er nyligt restaureret og fremstår meget velplejet. Naturskøn grund med græs og randbeplantning, som indbyder til alle former for boldspil. På den store udendørs terrasse kan man nyde de lange sommeraftener. Emne nr. 011-3060

Følg vejen gennem plantagen, hvor det ikke er usædvanligt at se hjorte, videre gennem et storslået fredet klitområde til p-pladsen ved Houstrup Strand. Her vejrer det Blå Flag og vidner om rent vand, fint strandmiljø og faciliteter, som f.eks. toiletter. Gå over en enkelt klitrække og bliv mødt af lyden og synet af det smukke hav og den brede, hvide sandstrand. I kan nemt bruge en hel dag i samvær med familien her. Sandet er perfekt til at bygge og grave i, klitterne giver læ til solbad og afslapning, og den uendelige strand indbyder til en rask gåtur. Fuldend dagen med at se solen gå ned i havet.

På campingpladsen finder I udendørs svømmepøl, tennisbaner og legeplads med mini golf. Der er cykeludlejning i Houstrup, hvor de har kort over ture til Naturpark Vesterhavet ved Oksbøl og Vejers Strand, til Filsø og Henne Strand og langs klitterne på cykelstier til Nymindegab og Nr. Nebel. Turen mellem de to byer kan også tilbagelægges på skinnecykler. Har I lyst til at udforske området fra hesteryg, kan islandske heste lejes i Stutteri Vestkysten ved Blåbjerg Plantage.

Den nuværende Lønne Kirke blev indviet 1904 som afløser for den middelalderlige kirke, som i løbet af 1800-tallet forfaldt pga. sandflugt og oversvømmelse. Granit og tuf fra den oprindelige kirke er genanvendt i den nye, og det samme er døbefonten, altertavlen og prædikestolen.

På Nymindegab Museum kan I opleve en kulturhistorisk udstilling med 200 af de lokale kunstmaleres malerier af bl.a. fiskerlivet ved Nymindegab samt arkæologiske fund fra jernalderen og vikingetiden. Besøg også den nu fredede redningsstation i Nymindegab.

I Nørre Nebel finder I et rigt handelsliv med flere supermarkeder, apotek, restauranter og specialbutikker med fødevarer, mode og kunsthåndværk, og om lørdagen er der i sommermånederne kræmmermarked ved byggemarkedet.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på vikingernes liv, som de levede her på egnen for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, skyd med bue og pil, lav smykker og andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.

Skjern Enge er et fantastisk naturområde og særdeles publikumsvenligt. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, fiskepladser og udsigtstårne, hvor også kørestolsbrugere kan være med. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren.
Skjern Å er Danmarks vandrigeste å, og naturen i ådalen er helt unik med storslåede landskaber og levested for en række planter og dyr af international betydning, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Skestork, sorthalset lappedykker og havørne er blandt de tusindvis af fugle, der holder rast i Skjern Enge. Skjern Å er også Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg. I det hele taget byder området på helt unikke muligheder for lystfiskeri ved sø, å, fjord, hav og put & take søer.

I kan nemt bruge en hel dag i det store tropiske badeland Dayz Seawest ved Nr. Nebel. Prøv f.eks. de vilde vandrutsjebaner på 110 og 115 m, leg med vandkanoner og lad jer drive med i modstrømskanalen til den stemningsfyldte grotte. I rolige grønne omgivelser finder I et børnebassin med små rutsjebaner, et 29 C bølgebassin og 34 C spabade. Når det er tid at gå på land, kan I more jer med bowling, mini fodbold, minigolf eller på de forskellige baner i sportshallen. Centret har også et kreativt værksted, et legeland for 3 – 12 år, et fitnesscenter og en wellness afdeling med mulighed for tilkøb af diverse behandlinger.

Leje af sommerhus i Lønne med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Lønne med netop den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Lønne har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Lønne nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Lønne - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Lønne. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Lønne. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Lønne hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Lønne her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Lønne, et feriehus i Lønne eller en feriebolig i Lønne, er der ikke andre, der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Lønne til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lønne nu!

Vælg mellem 40 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Bork Havn

    Her bor I ved den flotte Ringkøbing Fjord, tæt ved et af Europas vigtigste fuglereservater på Tipper halvøen. De nærmeste naboer er vikinger, som byder velkommen til et kig ind i livet på egnen, som det så id for 1.000 år siden. Lystfiskere har så mange muligheder, at der næsten er frit valg på alle hylder.
    Bork Vikingehavn
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet